Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hízás? Mit gondoltok sok?...

Hízás? Mit gondoltok sok? Mennyi lesz még a végéig?

Figyelt kérdés
34. hetet töltöttem tegnap, ma kezdtem a 35. hetemet. 55 kilóról indultam, 65 kg vagyok 162 cm vagyok. Vagyis 10 kg plussznál járok. Nem igazán látszik, szép kerek a pocakom. Mennyi lesz még a végéig? Az utóbbi 1 honapban 1,5-2 kilót híztam. Előtte is fokozatosan gyarapodott a súlyom. Sok vagy jó esetleg ez? Ki mennyinél tartott ilyenkor?

2012. nov. 12. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:

én 48 kg-al estem teherbe, 65kilóval mentem szülni és 55kilósan jöttem ki a kórházból :)

10 kiló szerintem egyáltalán nem sok :)

2012. nov. 12. 23:34
 2/5 anonim ***** válasza:

A 10 kiló abszolút jó, csinos kismama vagy! :)

De nekem az utolsó hónap volt a leghúzósabb, de az is csak 2-3 kg volt... :(

Könnyű szülést!

2012. nov. 13. 00:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!Én is 10 kg-nál tartok,ebből 3 az elmúlt 2 hétben jött fel.Sztem elkezdtem vizesedni... :(

36 hkm

2012. nov. 13. 06:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó a 10 kg. Nekem a 29. hétig volt 10 kg, aztán azóta sajnos kórház által előírt CH diéta mellett 8 kg hirtelen felugrott. :( (Közelítem a cukros értéket, és ezért írták elő.)

Félek, mert úgy érzem, abszolút semmi ráhatásom nincs, hiába eszek keveset, kevesebbet, mint a kórház előírt.

36 hkm

2012. nov. 13. 07:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!:)

Mndenkinek meg a zöld kezecske!

3-as, 4-es valaszolo! Könnyű szülést nektek es kitartás már nincs sok!!!

Amúgy én sem eszem sokat, sőt...:/ de még ebben az utolsó pár hétben megpróbálok odafigyelni, hogy egeszséges dolgokat egyek, és ne faljak mindent.:)

2012. nov. 13. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!