Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Ikerlányaim lesznek, és nem igazán tudjuk hogy jó nevek lesznek e ezek, ezért kíváncsi vagyunk arra hogy mások mit gondolnak, természetesen nem ez lesz a mérvadó. A nevek pedig Liliána(Lili) és Eleonóra(Eli,Nóri).
2012. okt. 29. 20:56
 1/6 B25 ***** válasza:

Nekem a Lilla nagyon tetszik a másik kevésbe

Én ismerek olyan lány ikerpárt akinek a neve Dorina Korina :)

Nekem tetszik még az Eszter, Anna, Tímea

Remélem segítettem.

És nagyon gratulálok!!!!!!! :D

2012. okt. 29. 21:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Tetszenek, főként az Eleonóra, az, ha jól tudom, nem olyan gyakori manapság. Mindkettő kortalan szerintem. Becézve illenek egy édes kislányhoz, de teljes formájukban mindkettőt el tudom képzelni egy érett nőnek. Gratulálok a lányokhoz.
2012. okt. 29. 21:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Liliána tetszik, Lilinek hívják a kiskutyámat is :) Az Eleonóra sajnos nem tetszik, a párom ezt akarta adni a kislányunknak, szóba sem jöhetett nálam, Bianka lett a neve. A Nóri önmagában tetszik. Amúgy első válaszoló! Anyukámat Annának, engem Tímeának hívnak :)!
2012. okt. 29. 21:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Mikor nálam az ikreket mondták én Lénát és Lillát szerettem volna adni.

Nem rossz nevek,tetszenek amiket felsoroltál.

2012. okt. 29. 21:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szépek, gratulálok a lányokhoz!!!

(nekem is van ikertesóm- egypetéjű):)

2012. okt. 29. 22:11
 6/6 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. A páromnak vannak 2 petéjű ikerlány testvérei :). Gratulálok neked!
2012. okt. 29. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!