Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
A gyerekeim nevei:
Málna Hanga
Kinga Viktória
Rebeka Helena
Csak kiváncsi vagyok :-)
2012. okt. 18. 17:58
2/14 anonim válasza:
Nekem mindhárom név sok így együtt. De külön-külön tetszenek, kivétel a Málna és a Helena. a többi szép.
3/14 anonim válasza:
A Málna és a Helena nekem se tetszik, de önmagukban nem rosszak :)
4/14 anonim válasza:
Málna :D
A Hanga és a Málna nem tetszik nekem. Kicsit sok név így, nem? :) Hallod, ennyit én meg se tudnék jegyezni :)
5/14 anonim válasza:
Nekem is rögtön ez jutott eszembe, hogy de sok név....Nekem tetszenek.a Kinga Viktória talán kicsit messze áll tőlem, de pl a Málna Hanga tetszik
6/14 anonim válasza:
Málna nem tetszik egy picit sem.
Hanga nagyon szép.
Kinga a kedvenc lánynevem.
Viktória, Rebeka, Helena szépek, de igazából számomra közömbösek.
7/14 anonim válasza:
A Málna és a Helena kivételével tetszenek. Amúgy szerintem így kettesével kicsit sok, de lényeg, hogy Nektek tetszik.
8/14 anonim válasza:
málna inkább vicces ,többi aranyos.
9/14 anonim válasza:
Külön szépek, de együtt túl sok. Főleg a Rebeka Helena a rengeteg e miatt.
10/14 anonim válasza:
Nekem a párosítások egy kicsit érdekesek, de nem rossz nevek. AMúgy mind a 2 keresztnevüket használjátok a lányoknak?
Nekem legjobban a Hanga és a Helena tetszik, legkevésbé a Rebeka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!