Mit gondoltok az Alexa (becézve Lexi) és a Cecília (Cili) nevekről?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 18:52
1/15 anonim válasza:
Alexa-Lexi tetszik. Szerintem nem is gyakori, és nem is kihívó. A Cili név nem tetszik, semmilyen formában. (lehet azért, mert nálunk egy régi macsekunkat hívták Cilinek, ezért nem tudnék vele egy kisbabát azonosítani)
2/15 anonim válasza:
igen, a Cili olyan cica, macskás meg olyan túlbecézett
a Lexi viszont nagyon különlegesen hangzik
3/15 anonim válasza:
Egyik sem tetszik,de kettő közül,inkább Alexa.
4/15 anonim válasza:
Nekem barátnőmnek most született a kislánya és ő Cecília.Szerintem nagyon szép,különleges, és nem tömeg név.Mondjuk tuti nem fogjuk Cilinek becézni,az elég furcsa. :S
5/15 anonim válasza:
Az Alexa-Lexi tetszik, a Cecília viszont semmilyen formában sem tetszik.
6/15 anonim válasza:
Én ismerek egy nagyon szép, kedves Cilit, így nekem miatta tetszik ez a név. Viszont az Alexákkal kapcsolatban eddig szinte csak rossz tapasztalataim voltak, így azt nem választanám semmiképp.
7/15 anonim válasza:
alexa vagyok és aly-nak szoktak hívni
8/15 anonim válasza:
Az Alexa tetszik, de Lexiként nem igazán. A Cecília nem tetszik, de a Cili meg nagyon! :)
9/15 anonim válasza:
Alexa tetszik, de becézve nem. Cili? Nem rossz név...egy macskának:) Am én is ismerek Cili nevű lányt, de szerintem nem jó embernek. Cecília sem tetszik annyira. Nővéremet apám Cecíliának akarta elnevezni, anyámnak nem tetszett és mondta legyen inkább Emília. Ez nem tetszik?
10/15 anonim válasza:
Szia!
A kislányom ( 3 éves ) Alexa...nem becézzük. 3 gyermekem van, egyiket sem becézzük a nevükből a kifolyólag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!