Kiesett Bagosi Alexa. Ma tényleg nem volt a legjobb, de sztem a lírai dalok jól állnak neki. Ti mit gondoltok?
Egyetértek.
Na de Lil C. Mit esznek rajta???????
Most komolyan.
Én Lil C-t küldtem volna haza, annyira ellenszenves nekem.
Tényleg nem igazán bővelkedik tehetségekben a mezőny, meg már annyira elegem van abból, hogy mindig férfiak viszik a mezőnyt, hogy tőlem néma is nyerhetne, csak végre női győztes legyen!
Na ezzel nem értek egyet.
A nők most gyengébbek.
Ott van Tarány Tamás, nem lehet überelni, az pedig szánalmas, ha nem a tehetséget, hanem a nemet szavazzuk.
Majd meglátjuk, mi lesz ebből a műsorból, de gyanítom, hogy megint az "x-faktor" alapján választanak nyertest.
Amúgy is teljesen mindegy kinyeri, a 200. tehetségkutató-széria után már szinte esélytelen, hogy akkora sztárok legyenek. Ennyi embert nem bír ez ez kis médiapiac... Nem beszélve arról, hogy igényelni se sokan igénylik a magyar popkultúrát. Az igazi tehetségek elvesznek, mert nem úsznak az árral... Ilyenek kellenek itt mint Király L. Norbi. És mikor láttatok utoljára külföldön befutni egy magyar énekest?
Én örülök, hogy ő esett ki.
És Tarány Tamásnak szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!