Mit gondoltok a Judit névről?
Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 21:28
5/16 anonim válasza:
Szerintem szép, főleg ha valaki úgy használja hogy Jucus
6/16 anonim válasza:
Ahol én dolgozom, ott nagyon gyakori név, számomra semleges.
7/16 anonim válasza:
Anyukámat így hívják, szóval számomra egyértelműen szép név :-)
8/16 anonim válasza:
Én Judit vagyok, az édesanyámat is így hívják. Megmondom őszintén, én két dolog miatt nem szeretem:
1. A bugyuta becenevek miatt. Eddigi 25 évem alatt minden voltam már: Jucus, Jutka, Julcsi, Judy, Julcsika, Ju-Ju, Juci... blahh.
2. Szerintem túl kemény név.
3. A jelentése miatt sem szeretem: Júdeából származó nő, zsidó nő. (Nem vagyok rasszista, de elég sokat csúfoltak zsidónak és Júdásnak az iskolában emiatt.)
Mindezektől függetlenül, ha neked tetszik, szerintem egy teljesen átlagos, viselhető, hétköznapi név.
9/16 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsánat, elírtam: szóval több dolog miatt nem szeretem, mint ahogy a felsorolás is mutatja. :) Bocsánat, késő van. :)
10/16 anonim válasza:
Nekem tetszik a hangzása, de azonnal a zsidóságra asszociálok miatta, ami engem spec. nem zavar, de sokakat igen. Sok ilyen nevű nőt ismerek, nincs rossz tapasztalatom. Nem adnám a lányomnak, mert hozzám túl komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!