Mit gondoltok a Melinda névről?
Figyelt kérdés
Nekem tetszik, de a húgom azt mondta, hogy cigányos, és ennyi erővel Dzsenifer is lehetne.:S
Még nem várok babát egyébként, de 1 év múlva kezdünk próbálkozni a párommal és már beszélgettünk a nevekről sokat. Az biztos, hogy ha fiúnk lesz, akkor a Péter nevet kapja, ha lány, akkor Anna Lili. Második lánynak viszont nekem tetszene a Melinda, ami alliterál is a vezetéknévvel.:)
És arról mit gondoltok, hogy ha több gyerek van a családban, de csak az egyiknek van 2 keresztneve?
2012. júl. 18. 08:24
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem cigányos. Nekem nem tetszik, mert régiesnek, ódivatúnak tartom.
2/14 anonim válasza:
Szerintem sem cigányos, de nem nagy szám név, az biztos.
3/14 anonim válasza:
Akkor már inkább Melánia, vagy Melissza.
4/14 anonim válasza:
Nem cigányos.A név számomra semleges.Egyébként 14 éves korom óta azt terveztem,ha egyszer lányom lesz Réka lesz.Aztán,amikor belekerült a pocimba a kislányom éreztem,hogy ő nem Réka.Nem tudtam úgy szólítani.És hidd el,nagyon sokan vannak még így.
5/14 anonim válasza:
Ez akkora hülyeség, hogy egy név cigányos. Ilyen erővel bármelyik név lehetne cigányos, mert van cigány származású ember aki viseli... Egy kedves barátnőm Melinda, de ettől függetlenül nekem annyira nem tetszik ez a név.
6/14 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvencem. Ha majd odivatunak tartja, becezhetik Lindanak.
8/14 anonim válasza:
Nem tetszik. Olyan ribąncosan hangzik.
9/14 anonim válasza:
Engem így hívnak, és szeretem a nevem, és biztosíthatok mindenkit, sem cigány, sem ribanc nem vagyok:-)
10/14 anonim válasza:
Üzenem hugidnak, hogy német eredetű név, a magyar a BánkBánból vette át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!