Mit gondoltok a Melinda névről?
Nekem tetszik, de a húgom azt mondta, hogy cigányos, és ennyi erővel Dzsenifer is lehetne.:S
Még nem várok babát egyébként, de 1 év múlva kezdünk próbálkozni a párommal és már beszélgettünk a nevekről sokat. Az biztos, hogy ha fiúnk lesz, akkor a Péter nevet kapja, ha lány, akkor Anna Lili. Második lánynak viszont nekem tetszene a Melinda, ami alliterál is a vezetéknévvel.:)
És arról mit gondoltok, hogy ha több gyerek van a családban, de csak az egyiknek van 2 keresztneve?
Melindaként mondom egyáltalán nem német eredetű név,hanem Spanyolországban használt név már jóval a Bánk Bán megírása előtt is.A hangzásában sincs egy fikarcnyi németes sem,a linda viszont spanyolul csinosat jelent.
Kicsit sem cigányos sőt inkább ellenkezőleg,én utálom nekem túl komoly,de hál'istennek mindenki Lindának szólít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!