Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Melinda névről?

Mit gondoltok a Melinda névről?

Figyelt kérdés

Nekem tetszik, de a húgom azt mondta, hogy cigányos, és ennyi erővel Dzsenifer is lehetne.:S

Még nem várok babát egyébként, de 1 év múlva kezdünk próbálkozni a párommal és már beszélgettünk a nevekről sokat. Az biztos, hogy ha fiúnk lesz, akkor a Péter nevet kapja, ha lány, akkor Anna Lili. Második lánynak viszont nekem tetszene a Melinda, ami alliterál is a vezetéknévvel.:)

És arról mit gondoltok, hogy ha több gyerek van a családban, de csak az egyiknek van 2 keresztneve?

2012. júl. 18. 08:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
Engem is Melindának hívnak és szeretem a nevem. A baráti társaságomban csak 1 Melinda van rajtam kívül. Mondhatni még "ritka" név is!
2012. dec. 1. 18:16
 12/14 anonim ***** válasza:
82%

Melindaként mondom egyáltalán nem német eredetű név,hanem Spanyolországban használt név már jóval a Bánk Bán megírása előtt is.A hangzásában sincs egy fikarcnyi németes sem,a linda viszont spanyolul csinosat jelent.

Kicsit sem cigányos sőt inkább ellenkezőleg,én utálom nekem túl komoly,de hál'istennek mindenki Lindának szólít.

2013. júl. 11. 22:03
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem tetszik..két ilyen nevű csajt is ismertem, az egyik egy kétszínű liba volt, a másik meg egy két lábon járó szerencsétlenség...amióta őket ismerem, akárhányszor meghallom ezt a nevet, mindig ők jutnak eszembe :S
2013. aug. 13. 17:23
 14/14 anonim válasza:
100%
Nekem így hívják az anyukámat :) Szerintem szép név .
2015. febr. 21. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!