Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Judit névről?

Mit gondoltok a Judit névről?

Figyelt kérdés
2012. júl. 19. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű név. Én is ismerek jó pár Juditot, de manapság már elég ritkán adják, így évek múltán nem lesz tucatnév.
2012. júl. 20. 00:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát, anyu barátnőjét hívják így (Jutka) hozzá nagyon illik. Aztán meg ismerek egy r*bancot :D Ő is Judit, és nincs beceneve, így hívják. Ezért nekem nagyon ellentmondásos. Ha ettől megpróbálok elvonatkoztatni, akkor szerintem elegáns, nőies, felnőtt korában örülni fog, hogy ezt a nevet kapta :)
2012. júl. 20. 08:14
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szép
2012. júl. 20. 08:19
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
Tündéri... )) Második válaszoló vagyok, szorgalmasan lepontoztak, mert a kérdésre válaszoltam. Ugyanis nem azt kérdezte a kérdező, hogy mennyire tetszik nekem a Judit név, hanem azt, hogy mit gondolok róla... hát azt gondolom, hogy női név. Ezek szerint ez nem igaz?? Dehogynem, első, szépemlékű menyasszonyom is Judit volt, és a jelenlegi feleségem is az, hát persze, hogy tetszik és én ezzel bizonyítottam is... Igazi, évszázadokon átnyúló, örökbecsű név, nőnemű dallam. De ha valakinek ez nem tetszik, itteni szokás szerint, hát ezt is lehet lepontozni... )))
2012. júl. 20. 08:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem szép, de nekem van sok kedves Judit nevű ismerősöm, így kedves emberekre asszociálok, de maga a hangzása nem tetszik.
2012. júl. 20. 11:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem így önmagában szép, aranyos név, de a becézései nem tetszenek ://
2013. aug. 13. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!