Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről (bölcső)?

Mit gondoltok erről (bölcső)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ilyet szeretnénk venni, és kiságy helyett ebben aludna a baba az elején, de nem vagyunk benne biztosak hogy jó ötlet, bár a bölcsőt eddig nagyon sokan ajánlották. Szerintetek?

2012. jún. 22. 11:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
inkább a stabil kiságy mint ez a rattan féleség. akkor már igazi fábol legyen
2012. jún. 22. 11:43
 2/14 anonim ***** válasza:

Kinézetre nagyon jó,viszont nem tudom mennyire praktikus.Meddig tudja ezt használni egy gyerek?Nem felesleges pénzkidobás utána egy kiságyat is venni?

Tényleg nem értek hozzá nem azért írom,csak nekem először ezek jutottak eszembe.Nekünk olyan kiságyunk lesz,amit elég sokáig tud majd használni.

28hkm

2012. jún. 22. 11:45
 3/14 A kérdező kommentje:
Maximum 3 hónapig használnánk, addig amíg nem mocorog annyira a baba.
2012. jún. 22. 11:52
 4/14 anonim ***** válasza:
Kifejezetten jó dolog az elején egy bölcső, amit hintáztatni is tudsz.
2012. jún. 22. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha már bölcső: [link] akkor hagyományosat vennék a kicsinek.

Sok pozitív dolog van a baba számára. Negatívuma, nem stabil, felborulhat.

És mivel rövid ideig tudja használni a kicsi, mellé baromira drágák, csak a pénzetek rövidítik. Ezért jobb az elejétől a kicsiágy a kisgyermeknek.

(mi kaptunk egy 100éves bölcsőt, amibe a lányunk tettük volna, na a fiam az üres bölcsőt majdnem felborította a 19hónaposan, bele se került a kicsilány, pedig nagyon szép lenne)

2012. jún. 22. 12:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem érezzük pénzkidobásnak, én midnig is nagyon szerettem volna egy bölcsőt, másik gyermek nincs, aki felboríthatja, úgyhogy nálunk emiatt nem kell aggódni.
2012. jún. 22. 12:43
 7/14 anonim ***** válasza:
Viszont akkor azt tanácsolnám, hogy kiságyat még ne vegyetek. Akár az is lehet, hogy nem is lesz rá szükség, vagy másmilyen tetszik meg, mint amit most kinéztetek, ki tudja.
2012. jún. 22. 12:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Azért írtam egyébként, nem akartam hosszan részletezni, de most mégis, mert: nekünk kb. fél éves koráig használta a bölcsőt, utána pedig 10 hónapos korára volt olyan ügyes, hogy egy sima gyerekágyról se esett volna le. Tehát arra a 4 hónapra lehet, hogy elég lett volna egy földön lévő matrac is, vagy az egyébként is meglévő utazóágy. Úgy érzem, hogy tök jól meg lettünk volna kiságy nélkül
2012. jún. 22. 12:50
 9/14 A kérdező kommentje:
Ha a bölcső mellett döntünk, akkor kiságyat még nem veszünk, csak akkor ha szükségét látjuk, és köszönöm a válaszokat. Bár még mindig nem tudom hogy legyen e vagy sem.
2012. jún. 22. 12:58
 10/14 anonim ***** válasza:

Továbbra is azt írom, hogy jó dolog. Pl. amikor még nagyon picike, te meg ott alszol mellette, éjszaka fölsír, akkor te csak kinyúlsz, megringatod egy picit és megnyugszik. A kiságyat nem tudod ringatni és akkor mindenképp ki kell venned a picit és úgy nyugtatni. Ez egy előnye :)

De az is jó benne, hogy könnyen mozgatható, tehát ha azt szeretnéd, hogy napközben is magad mellett tudjad, akkor könnyen átviheted a nappaliba. Én jó dolognak tartom a bölcsőt, tök jó, hogy újra divatba jön.

2012. jún. 22. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!