Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Mivel a kislányom is Regina elfogult vagyok,így ez jobban tetszik!:) A Boglárka sem rossz,bár valószínűleg nem adnám a lányomnak.
Fiúk közül inkább a Tamás.
A lánynevek amiket kinéztél nekem nem tetszenek.
Az Alex tetszik, de mint Alexander. Úgy hogy Alex, az olyan kutyanév számomra.
Lány nevek közűl nekem a Lotti, Ágota, Imola, Otília, Emília, Natália tetszik.
a Boglárkáról nekem mindig a katicabogár jut eszembe :D a Regina szép név, de van egy ilyen nevű ismerősöm és nagyon nem kedvelem, így nálunk ez a név ki is lett lőve hamar. Az Alex nekem annyira nem, viszont a Tamás szintén szép név :)
személyes kedvencek az Emma, Szofi, Sára és a Dániel (ez sajnos már nagyon-nagyon gyakori), esetleg még Marci és Áron :)
Regina.Tetszik még a Petra,Réka,Nóra,Kata.Petra és Réka a lányaim neve.De még ezernyi lánynév van,ami tetszik.
Tamás.Tetszik még a Máté,Bence.
Köszönöm az eddigi válaszokat, várom még!
Gondolkoztunk még az Ivett és a Lívia névben is, így lány nevek közül mondhatni, hogy 4 név közül vacillálunk, így nehezebb dönteni, mint a fiú névben!
Ha mindenképpen ezek közül kell választani akkor a lány Regina a fiú név meg Tamás.A Boglárka egyáltalán nem tetszik az Alex meg olyan kutya név.
Amik nekem tetszenek:
lány:Leila,Laura,Szonja
fiú:Csanád,Dávid,Gergő,Ádám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!