Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy már ezeregy ilyen neves kérdés van, de mégis kíváncsi vagyok rá, hogy tetszik-e nektek ezek a nevek és, hogy melyiket válasszuk! Kismama vagyok és ha lány lesz vagy Boglárka lesz vagy Regina! Melyik tetszik nektek jobban? Kinek mik a kedvenc lány nevei? Ha fiúnk lesz, akkor Alex vagy Tamás lesz! Melyik tetszik nektek jobban? Melyik fiú nevek tetszenek nektek? Segítsetek dönteni, mert nehéz! Előre is köszönjük!
2012. aug. 10. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bár egyik sem kedvenc, de ha választani kell, akkor Regina és Alex.

Az én kedvenc lányneveim: Rebeka, Annabella, Boróka

Kedven fiú nevek: Viktor, Martin, Dominik

2012. aug. 11. 03:50
 12/16 anonim ***** válasza:

Lánynevek közül egyértelműen az Ivett a legszebb. Szerintem nem gyakori és nagyon szép név. A húgomat is így hívják és ráadásként nagyon szép és csinos lány lett belőle, bár kisbabaként nem volt a legszebb.:) Ha egyszer majd születne egy kislányunk, akkor az esélyes nevek között fog szerepelni ez is.:)

A fiú nevek közül a Tamás tetszik jobban, szerintem szép név, főleg a Tomi becézése tetszik.

Az én kedvenc neveim:

-lány: Ivett, Lotti, Emma, Anna, Lili, Lilla, Melinda, Abigél.

- fiú: Péter (Petike:), Ádám, Dániel, Zoltán, László (Lacika:).

2012. aug. 11. 09:24
 13/16 anonim ***** válasza:

A lányneveid közül a Boglárka jobban tetszik, bár az se igazán. A Regina nekem olyan magyartalan.

A fiú nevek közül az Alex tetszik jobban, a Tamás valamiért nem tetszik.

2012. aug. 11. 10:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Regina és Tamás, nálam abszolút befutó, nagyon jó választás.
2012. aug. 11. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Lány nevek közül mindkettő tetszik.

Fiú név inkább Alex, én is gondolkodtam rajta ha lesz fiam Alex lesz lehetséges.

Én kedvenceim :

Lány: Marina ,Dalma, Brigitta, Bernadett, Szabina

Fiú: Alex, Zsolt, Dániel, Szabolcs , Péter

2012. aug. 11. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Ricsim (Richárd Koppány), Jázminom, Botondom van. Ha születne még gyerekünk, Lázár vagy Mirkó vagy Lujza lenne.

2012. aug. 11. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!