Névre sosem mondok ilyet,mert nem mindenkinek egyforma az ízlése(ami helyénvaló),de ezek a nevek rettenetesek.
2012. szept. 14. 20:41
3/25 anonim válasza:
Nekem tetszenek !:)
Csak mivel igen ritkák, egyediek, és épp ezért szépek, lehet (attolfügg milyen közösségbe kerülnek) hogy csúfolni fogják őket:/ én Réka-Béka voltam egész ovis életembe, és rosszul esett, pedig ez nem ritka név. Mindegy, túléltem:)
Véleményem szerint a Ticiána szebb, van Tícia nevű ismerősöm és imádom ezt a nevet:) a Romináról Románia jut eszembe... de amúgy ez is jó:)
De ha tudnánk vezetéknévhez viszonyítani, vagy hogy akartok neki második utónevet akkor könyebb lenne tanácsot adni, mindegy én a Ticiánára szavazok ! :)
2012. szept. 14. 20:44
4/25 anonim válasza:
Nekem sem tetszik egyik sem....
De ha már mindenképpen muszáj választani, akkor a Romina egy fokkal tűrhetőbb.
2012. szept. 14. 20:45
5/25 anonim válasza:
Egyik sem tetszik, de ha muszáj választani, akkor a Romina.
2012. szept. 14. 20:51
6/25 anonim válasza:
Hát nem mondom én sem azt, hogy olyan szörnyű nevek, mert hallottam már rosszabbat :) Esetleg ha valami vezetéknév lenne hozzá, meg tudnánk mondani hogy melyik a jobb, de így látatlanban én a Ticiánára szavazok :)
2012. szept. 14. 20:51
7/25 anonim válasza:
Szegény lányotok, miért nem lehet normális nevet adni neki?!
2012. szept. 14. 20:52
8/25 anonim válasza:
Én is Tíciát ismerek, egy kb. 2 éves kislány.
Nekem a Ticiána abszolút nem tetszik, a Romina elfogadható. Olaszországban nem ritka név, pl. volt egy viszonylag híres énekesnő is a 70-es években.
2012. szept. 14. 21:16
9/25 anonim válasza:
Ticiána. A Romináról a Rómeó jut az eszembe, meg a Ramóna, és egyik név sem jön be. De a Ticiána az nagyon bejön, sokkal szebb, mint a másik! Mondjuk nem mi döntünk, hála az égnek! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!