Ti mit gondoltok a Ticiána és Romina nevekről?
A Ticiáról sajnos nekem is egy réteg jut az eszembe és nem pozitív értelemben.
Romina = domina? szerintem ezzel könnyen kicsúfolják, de 18 felett már viselhetőbb.
Munkakörömből kifolyólag sok roma családdal találkozom, de ezeket a neveket még nem hallottam tőlük. Sok "érdekes" nevet találnak, de egyik sem hasonlít ezekhez a nevekhez és lassan kezdik újra adni régi keresztneveket illetve ami "normálisnak" számíthat. Nincs olyan sorozat jelenleg a tv-ben így maradnak nekik is a hagyományos vagy a fel kapott nevek.
Igazából ahogy páran írták, jó lenne tudni a vezetéknevet, mert azzal együtt kimondva dőlhet el, hogy melyik név hangzik szépen.
Egy biztos, hogy nem gyakori nevek:) de ez sem baj, nekem a Romina szebben hangzik.
Én eléggé elfogadó vagyok, de ezek a nevek nem tetszenek.
Ne haragudj!!
Én azért egy kicsit elgondolkodnék a helyedben, hogy esetleg valami más nevet keressek, mert eléggé egybehangzóak a válaszok.
Persze a Ti döntésetek, de azért gondoljatok a lányotokra, hogy milyen névvel kell majd leélnie az életét.
További jó babavárást és könnyű szülést neked!!
Majd írd meg mi lett a lányotok neve!!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!