Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Mit gondoltok ezekről a nevekről?

Figyelt kérdés

Fiú: Zuárd

Lány: Olívia

2011. ápr. 7. 17:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Zuárd nem tetszik. Az Olívia elmegy. A vezetéknévtől is függ, úgyis a szülőknek kell eldönteni.
2011. ápr. 7. 17:55
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem tetszik, elsősorban azért, mert ezek túl ritka nevek. Szerintem mindkét véglet kicseszés a gyerekkel.

Az Olivia meg olyan fensőbbségesnek is tűnik. bocsánat.

2011. ápr. 7. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Az Olívia tetszik. Fiúnak tényleg azt akartad írni, hogy Zuárd? Nem Zoárd? Mondjuk nekem nem tetszik se így, se úgy, szerintem elég furák.
2011. ápr. 7. 18:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem évek óta tetszenek ez a nevek, és ezek a befutók. Semmiképp nem szeretnék tucatnevet, vagy "én vagyok a legnagyobb magyar" nevet adni a gyermekemnek.
2011. ápr. 7. 18:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor add ezt. A te választásod :)
2011. ápr. 7. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
A Zuárd egyáltalán nem tetszik, de az Olívia szép.
2011. ápr. 7. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Az Olívia nagyon szép, de cseppet sem ritka manapság, sőt.

Zuárdról még nem hallottam, csak Zoárdról. Kicsit morc hangzása van, de legalább markáns, férfias. :) Ne számítson, hogy ki mit gondol róla, ha úgy érzed illik a pocaklakódhoz, és ha a párod is elégedett vele.

2011. ápr. 7. 18:36
 8/11 anonim ***** válasza:

a Zuárd nekem sem tetszik, nagyon komoly, kemény, nem tudom elképzelni egy pici babának

az Olívia nagyon szép

2011. ápr. 7. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Én meg egy férfinak nem tudom elképzelni a Bencét meg a Gergőt! Ha az a cél,hogy ritka és komoly hangzású legyen,akkor mindkettőt eltaláltad:) Azért van még más Z betűs fiú név is,vagy Zs.
2011. ápr. 8. 02:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Olívia: nagyon szép név!

Zuárd: nekem nagyon nem tetszik, bocsi!!

2011. ápr. 8. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!