Mit gondoltok ezekről a nevekről?
Figyelt kérdés
Fiú: Zuárd
Lány: Olívia
2011. ápr. 7. 17:47
1/11 anonim válasza:
Nekem a Zuárd nem tetszik. Az Olívia elmegy. A vezetéknévtől is függ, úgyis a szülőknek kell eldönteni.
2/11 anonim válasza:
Nem tetszik, elsősorban azért, mert ezek túl ritka nevek. Szerintem mindkét véglet kicseszés a gyerekkel.
Az Olivia meg olyan fensőbbségesnek is tűnik. bocsánat.
3/11 anonim válasza:
Az Olívia tetszik. Fiúnak tényleg azt akartad írni, hogy Zuárd? Nem Zoárd? Mondjuk nekem nem tetszik se így, se úgy, szerintem elég furák.
4/11 A kérdező kommentje:
Nekem évek óta tetszenek ez a nevek, és ezek a befutók. Semmiképp nem szeretnék tucatnevet, vagy "én vagyok a legnagyobb magyar" nevet adni a gyermekemnek.
2011. ápr. 7. 18:07
5/11 anonim válasza:
Akkor add ezt. A te választásod :)
6/11 anonim válasza:
A Zuárd egyáltalán nem tetszik, de az Olívia szép.
7/11 anonim válasza:
Az Olívia nagyon szép, de cseppet sem ritka manapság, sőt.
Zuárdról még nem hallottam, csak Zoárdról. Kicsit morc hangzása van, de legalább markáns, férfias. :) Ne számítson, hogy ki mit gondol róla, ha úgy érzed illik a pocaklakódhoz, és ha a párod is elégedett vele.
8/11 anonim válasza:
a Zuárd nekem sem tetszik, nagyon komoly, kemény, nem tudom elképzelni egy pici babának
az Olívia nagyon szép
9/11 anonim válasza:
Én meg egy férfinak nem tudom elképzelni a Bencét meg a Gergőt! Ha az a cél,hogy ritka és komoly hangzású legyen,akkor mindkettőt eltaláltad:) Azért van még más Z betűs fiú név is,vagy Zs.
10/11 anonim válasza:
Olívia: nagyon szép név!
Zuárd: nekem nagyon nem tetszik, bocsi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!