Mit gondoltok a Felícia és Letícia nevekről?
Figyelt kérdés
nekem mindkettő tetszik és szerencsére nem divatnevek, kevés van belőlük2010. nov. 12. 18:00
1/18 anonim válasza:
Nekem is tetszenek, bár a Letícia jobban. Másik kedvencem a Patrícia.
3/18 anonim válasza:
A nagy szerelmemet Felíciánnak hívták...Én a Felícia névre szavazok..): De elég elfogult vagyok a témában..:)
4/18 anonim válasza:
Letícia!! Ha lányom lett volna, ezt a nevet kapja:))
Nagyon szép szerintem, és a becézése is tök jó:) Letti:)
6/18 anonim válasza:
Tetszenek nekem is. De amúgy nekem minden női név tetszik, amikben hosszú í van. Szerintem nagyon elegáns.(Lídia, Olívia, Emília, Alíz stb...)
Ha választani kellene, a Felícia jobban tetszik.
7/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek :(
Így együtt úgy hangzik, mint egy mesefigura páros, mint pl Inci és Finci vagy Stan és Pan.
8/18 anonim válasza:
Nagyon szép nevek, főleg ha külföldben is gondolkodtok..
Felíciát ismerek, aranyos lány.
Letícia -Letti :)
9/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszenek bocs. Felíciáról egy autósiskola jut az eszembe Letíciáról meg az Eszmeralda sorozat vagy melyiket hívták így.
De ha neked tetszik hát add, ma bármit lehet!
Még mindig sokkal jobbak mit Jennifer stb.
10/18 anonim válasza:
hát...egyik se a Felícia túl őnagyságos a Letíciát könnyen csűfolhatják pl. Letícia --> Leti --> Yeti (gyengébbek kedvéért Jeti esetleg Lyeti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!