Mit gondoltok az Odett, Janka, Viola, Nelli nevekről?
Figyelt kérdés
nekem azért tetszenek mert viszonylag ritkák, és nem mai divatnevek2010. szept. 17. 21:54
1/26 anonim válasza:
Odett, Janka, Viola nem tetszik, viszont a Nelli aranyos. :)
2/26 anonim válasza:
A Jankát imádom,így szeretném hívni a lányom,ha lesz egyszer.Odettnek hívják a szomszéd kutyáját.A Nelli is aranyos név.Viola nekem annyira nem tetszik.
3/26 anonim válasza:
Az én kislányom Violett, úgyhogy én Violára szavazok. Szerintem ő a nyerő.
4/26 anonim válasza:
Janka, Viola tetszik, de nem adnám
Odett, Nelli nekem régimódi, unalmas
5/26 anonim válasza:
Nekem mindegyik tetszik. Az Odett a listámon volt, A hattyúk tava miatt tetszett, Violát, Nellit ismerek, pozitív élmény, a Janka is helyes.
6/26 anonim válasza:
Odett, Viola: -
Janka, Nelli: + de nem adnám
7/26 anonim válasza:
nekem ezek közül a Janka nagyon tetszik, majdnem ez lett a kislányunk neve, csak a férjem leszavazta, szerinte nem túl nőies.
8/26 anonim válasza:
A Janka és a Nelli ma elég divatos, ismerősök közt van Janka és Nelli baba is egy év alatt, az Odett és a Viola tényleg ritka, nekem a Viola tetszik a legjobban!
9/26 anonim válasza:
Van Nelli nevű ismerősöm, nekem nem tetszik. Nelli az elefánt.
Viola nagyon régies.
Az Odett egészen jó, a Jankát meg kifejezetten szeretem (páromnak nem tetszett, így nálunk kiesett mindkétszer). Van is ilyen ismerősöm; kedves, okos nő.
10/26 anonim válasza:
Az Odett név nem különösen tetszik.
Janka - az egyik kedvenc lánynevem - bár Janka néni a " Szomszédok "- ból...:D
Viola - különösebb bajom nincsen vele, de a gyermekemnek biztos, hogy nem adnám - úgy, mint a Nellit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!