Mit gondoltok az Odett, Janka, Viola, Nelli nevekről?
Figyelt kérdés
nekem azért tetszenek mert viszonylag ritkák, és nem mai divatnevek2010. szept. 17. 21:54
11/26 anonim válasza:
Nekem a 11 napos babám Nelli.
12/26 anonim válasza:
Janka, Viola szép nevek. Odett és Nelli nekem nem tetszenek.
14/26 anonim válasza:
Janka, Viola és Odett tetszik! A Nelli nem!A lányomat Jankának hívják!:)És egy ismerősöm kislányát is! Amúgy elég ritka név! Nekem nagyon régóta tetszik!
15/26 anonim válasza:
Viola nagyon tetszik. Az Odett is jo.
A Nelli es a Janka nem tetszik.
17/26 anonim válasza:
Az Odett és a Viola nagyon tetszik, a Nelli is aranyos,de így nem adnám,olyan beceneves hangzása van. A Janka nekem nem jön be.
18/26 anonim válasza:
Nálunk az ismeretségi körben van 2 év alatti kislány: Janka,Viola és Nelli is. Odettet egyet sem ismerek.
19/26 anonim válasza:
A Janka kivételével nagyon tetszenek. Az Odett olyan szép arisztokrata hangzású, a Nelli nagyon aranyos, bájos a Viola meg nagyon nőies név, mind a 3- nevet szívesen adnám a lányomnak! És nem ismerek senkit akiknek ez a nevük, úgyhogy tényleg nem túl gyakori.
20/26 anonim válasza:
Nellinek hívják a macskámat, a többi név számomra semleges, viszont a Viola tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!