Mit gondoltok a Felícia és Letícia nevekről?
Figyelt kérdés
nekem mindkettő tetszik és szerencsére nem divatnevek, kevés van belőlük2010. nov. 12. 18:00
11/18 Bratilla válasza:
Nekem nem tetszenek. De akkor már talán a Felícia.
12/18 anonim válasza:
Letíciáról nekem is a szappanoperás nő jut az eszembe, a Felícia meg a Skoda egyik típusa. Bocsi de egyik sem tetszik :(
13/18 anonim válasza:
Nekem egyik sem jön be, ne haragudj!
14/18 anonim válasza:
Van egy Letícia nevű ismerősöm, furcsa lánynak tűnik, de lehet hogy nem az, csak nem ismerem eléggé... évfolyamtársam volt alsóban de különösebben nem voltunk se rosszban se jóban
15/18 anonim válasza:
Különlegesek, ritkák, előkelőek.
Nekem a Felícia kicsit jobban tetszik, A Váratlan utazásból a Feliciti jut róla eszembe ( lehet nem így kell írni).
Egyébként nekem a Tícia tetszik , amit a Letícia rövidítésének is mondanak.
16/18 anonim válasza:
Letícia nagyon szép, pont ma gondolkodtam rajta. :) A Felícia nem annyira tetszik.
17/18 Bratilla válasza:
A Letícia nagyon nem tetszik, a Felícia még elmegy.
18/18 Patti19961024 válasza:
Nyilván nem aktuális már de azért leírom. Az én nevem Patrícia, a hugom Felícia, a kislányom pedig Letícia. Nekünk ez így nagyon tetszik 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!