Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/76 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy félnek a szüléstől, és emiatt (ha indokolatlan a császár) felesleges komplikációknak teszik ki magukat. A császármetszés csak látszólag könnyebb út.
2013. aug. 17. 00:11
 2/76 A kérdező kommentje:
Más is fél de meg sem fordul a fejében császárt kérni.Én ezt egyébként nem is engedném,mi az,hogy kérik?Mikor nem indokolt?!
2013. aug. 17. 00:15
 3/76 anonim ***** válasza:
36%

Én nem nagyon értem mi értelme.

Egy orvos sokkal jobban ért, hozzá mint egy laikus anya, így ő döntsön. Félnek az sem indok, őszintén ki az aki nem fél? A nemi életét meg ilyen alapon a császár is tönkreteheti.

2013. aug. 17. 00:18
 4/76 anonim ***** válasza:
32%

Hogy nem gondolták át mivel is jár! és úgy tudom erre csak is magánklinikán van lehetőség! Mert normál kórház normál orvosa sem vállalja, ha nem indokolt!

Mivel sokan azt hisz csak befekszem .. kiveszik,... kitolnak... jól vagyok! pedig ez egy igen komoly HASI MŰTÉT! szerintem akinek lehetősége van hogy válasszon... az elég tudatlan és nem járja körbe rendesen ezt a témát!

2013. aug. 17. 00:18
 5/76 anonim ***** válasza:
9%

A gyavasag legnagyobb jele egy nönel.

A legtöbb rendes uton szült anya kesöbb nagyon büszke, hogy termeszetes uton hozta vilagra gyermekeit.

Egy csaszarozott nö kesöbb mar nemigen tud rendes uton szülni, 3 csaszar utan TILOS nyegyediket szülni.

Egy haboruban ott hal meg szüles közben, aki mar egyszer volt csaszarozva, mert az orvosok mind a frontrol jövö sebesülteket apoljak.

Barmilyen katasztrofa helyzetben ott patkol el az egyszer mar csaszarozott, vajudo anyuka.

2013. aug. 17. 00:19
 6/76 anonim ***** válasza:
100%

Az a véleményem, hogy nem kellene ismeretlenül ítélkezni.

Honnan tudod, hogy az adott személy miért akar császárt?

Ezer meg egy oka lehet, és az orvos dolga lenne kideríteni a félelmeit és megoldást nyújtani a problémáira.

Egyébként sok nő baromira nincs tisztában azzal, hogy egy hasi műtét veszélyesebb, mint a természetes szülés. Laikusok, így nincs elegendő információjuk.

Ez ugyanolyan dolog, mint hogy egy rakás nő ikreket akar.

Nem egy olyan kérdést láttam már ezen az oldalon, hogy "milyen praktikát tudtok arra, hogy ikrek legyenek?"

Őket érdekes módon nem ítéli el senki.

Pedig az ikrek esetén jelentősen nagyobb a perinatális mortalitás, morbiditás, koraszülés aránya és még nagyon hosszasan lehetne sorolni.

Csak ezzel a laikusok nincsenek tisztában. Ők annyit látnak, hogy "jaj de jó, egyszerre két baba, milyen különleges, milyen cuki".

2013. aug. 17. 00:28
 7/76 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Megjegyzem, egy nőgyógyász azt mondta nekem egyszer, hogy az a nő, aki tényleg nem akar/nem mer természetes szülni, az nem is fog. Úgy is császár lesz a vége.

Barátnőjével is ez volt. Mondogatta, hogy ő bizony nem akarja természetesen. A doki mondta neki, hogy menni fog az, majd meggondolja magát. (Egyébként komplikációmentes volt a terhesség). Aztán jött a szülés, az anyuka meg a végén csak nem tágult ki, és meg kellett műteni.

2013. aug. 17. 00:30
 8/76 anonim ***** válasza:
87%
Én azt gondolom, hogy mindenki csinálja úgy,ahogy neki a legmegfelelőbb. Nekem pl. semmi gondom a melegekkel, mert nem rám tartozik, hogy mit csinálnak az ágyban. Nincs bajom a császárt kérő anyukákkal és a nyilvánosan szoptató anyukákkal sem. Úgy en block senkivel nincs bajom, ha a cselekedetével nem árt másnak! :)
2013. aug. 17. 00:30
 9/76 anonim ***** válasza:
98%

én bizony rákérdeztem (le lehet pontozni)

a feje miatt, 4 héttel nagyobb volt az átlagnál, a 32. héten 80 az átlag, nekem 91 volt, a 36-on 90 az átlag, nekem 100 volt, sőt a 4D azt írta a koponyához hogy abnormal :(

2013. aug. 17. 00:36
 10/76 anonim ***** válasza:
ui: hasonlóképpen gondolkodom, mint a 8-as válaszoló
2013. aug. 17. 00:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!