Miért vannak fennakadva sokan azon, hogy valaki császárt szeretne KÉRNI? Pl. Pszichés okok miatt vagy akármilyen más betegség miatt.
Vagy ha pusztán kényelemből,mert nem akar össze-vissza repedni,az már kapásból önzőség...szerintem nem.
Attól még,hogy gyerekem születik,nem vagyok köteles tönkrevágni a testem.
És találsz orvost, ld Telki Magánkórház és vannak állami de VIP kórházak is , de ott lehet, hogy kiszúrnak veled és más is le3sz a szobában, nem leszel egyedül.
A nyomorultak pampognak, hogy miért szülsz így, mert nekik pénz hiányában csak ez jut, az alul szakadás.
Azért a szakadjanak szét alul is erős túlzás ha a másik oldalról nézzük (tudom le fogtok pontozni) ti is tönkrevágjátok az ép, beavatkozás mentes hasizmotokat, kötőszöveteteket és bőrötöket. Van akinek meg ez nem fér bele.
Azonkívül ez hogy "azért mert gyerekem lesz nem vagyok köteles tönkrevágni a testem" elég érdekes hozzáállás mert mondjuk mi van ha genetikusan azt örökölted hogy csíkos lesz a hasad vagy melled, vagy szülés után nem lesz olyan lapos hasad stb. akkor az minek számít? Az is a test "megváltozása a terhesség miatt". És mondjuk keveset hízol, végig sportolsz nem hagyod el magad kened mindenfélével mégis megreped? (nekem így volt).
én is így gondolom, ahogy te... a sok ősanya van felháborodva, mert nem tudnak józanul gondolkodni.
Ez a típus az, akik...
áhh, mindegy, felesleges.
Szerintem is normális, hogy ha megteheted, akkor kérhesd.
Egyrészt kevesebbet kell szenvedned előtte/közben/utána (és nem a hegre gondolok), másrészt a gyereket sem teszed ki annak, hogy bármi komplikáció legyen közben, pl. nyakára tekeredik a zsinór, beszorul a szülőcsatornába, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!