Miért vannak fennakadva sokan azon, hogy valaki császárt szeretne KÉRNI? Pl. Pszichés okok miatt vagy akármilyen más betegség miatt.
"Arról viszont meg van a véleményem,aki bármilyen indok nélkül,mert neki úgy tartja kedve,császárt kér és ezért képes súlyos pénzeket fizetni. Csak hogy egy deka fájdalmat ne kelljen elviselnie..."
én nem a fájdalom miatt akarom, hanem mert görcsösen félek attól, hogy valami gond lesz szülés közben. Elakad, nyakán a zsinór, hirtelen leesik a szívhang és sietni kell a műtőbe stb... amúgy is sokan írják, hogy rosszabb a császár. Magam miatt azt választanám, ami kevéssé fáj, nem? én a gyerek miatt választanám a császárt, mert én meg vagyok győződve, hogy jobb neki. Rá nézve szinte semmi komplikáció nem lehet. Ellenben a hüvelyi szülésnél.
És a 'hívei'-t is azért tettem idézőjelbe, hogy nem konkrét hívekre gondolok, csak nem találtam jobb szót...
Utolsó azért mert mindenki ezt hangsúlyozza, pedig azért ez sem olyan gyakori már.
Császárnál pl megvághatják a babát. Lilu arcán is azért van egy vágás, mert császárral született és megvágta az orvos.
Lilu óta azért fejlődött már annyit a tudomány, hogy ez ne forduljon elő olyan gyakran
de inkább legyen egy hege, és éljen, mint baj legyen
ez csak az ÉN VÉLEMÉNYEM, én nem akarok senkit semmiről lebeszélni vagy rábeszélni
A baba tudejenek immunrendszerenek belenek idegrendszerenek igenis kell a huvelyi baci flora es a szulesi fajdalom kell a nyoms a koponyara.
Nem veletlenul tortenik igy a norm folyamat.
Neha a tervezett csaszaros baba oxigen kap mert a tudeje vizes marad a stressz hianyaban ill a progi csaszar miatt baci hiany miatt napokig emelyegnek rosszul vannak a koponya nem nyomodik ossze a babak idegrendszere nehezebben all at igy aluszekonyak maradnak ill szopasi problemak lepnek fel soroljam ? Tovabb kell olvasni mint amennyi a sajat erdekedet tamasztja ala gondolkodni kell miert is kell a fajas es a huvelyi szules.Ha egy kiscsirket kisegitesz kibontasz a tojasbol megdoglik mert sajat maganak kell kuzdenie attol lessz eletre kepes.egy peldaxa termeszetbol.
A szülésnek van egy természetes mente, és nem véletlen!
A császár egy életmentő beavatkozás.
Nyilván vannak okok, amik indokolják, és ez esetben természetesen ezt a megoldást kell választani, de azzal nem értek egyet, hogy választható ...
Nekem is kellett a törött gerincem miatt ortopédiai szakvélemény, hogy szülhetek, eszembe sem jutott a császárhoz menekülni.
Aki meg pszichés okokra hivatkozik, megkérdőjelezem, hogy szüksége van-e terhességre, szülésre, gyerekre? Mert ha pl pánikbeteg, mit fog csinálni a gyerekekkel, ha pl fuldoklik... ?
Ó istenem, hány dolgot nem úgy csinál már az emberiség, mint azt ahogy a természet kitalálta nekünk!
Ha valaki szerint a császár gáz, akkor ne császároztasson. Ennyi. Ha neki az az igazi teljesítmény, meg élete műve és élménye, hogy természetesen szül, az se érdekel senkit, csak azt nem értjük, hogy akkor miért cseszeget mást.
A legviccesebb az, hogy hol ezt mondják, hol azt. Hol a fájdalomtól menekül és nem akar szenvedni, hol meg utána hetekig fog szenvedni és menni se bír majd, meg fel se kelhet.
Törődj bele. Így döntött. Van, aki megcsinálja ő meg ki tudja fizetni. Ez van.
Ha ANNYIRA borzasztó lenne, akkor nem találna olyat, aki megcsinálja, meg nem lenne bevett gyakorlat a nyugati, fejlett országok nagy részében, hogy lehet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!