Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek azokról a...

Mi a véleményetek azokról a kismamákról akik császárt kérnek?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 00:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
75%

Sziasztok!Akár gondolhatnám azt is, h a kérdés felvetése miattam van!(a kérdés kiírása pont akkor született mikor én egy ide is regisztrált ismerősömmel eszmét cseréltünk ebben a témában és nagyon nem értettünk egyet, csak eddig nem szerettem volna hozzászólni!) De mivel anonim oldal így lehet csak véletlen egybeesés a kettő!

De ha mégis a kérdező az lenne, akire én gondolok akkor leírom h értsétek h mért született a kérdés!

Jelenleg 38 hetes kismama vagyok, első babánk lesz a kislányunk. Rengeteg fizikai és lelki fájdalmon átmentem mire eljutottunk ide. Volt egy spontán vetélésem és egy missed ab műtétem elhalt baba miatt!Ezek után rengeteg kivizsgálás jött, de közben jött a kislányunk!A terhességem nem volt épp zökkenőmentes, kórházban is feküdtem, de a kislányunk erős és velünk akar maradni!Ettől függetlenül nagyon aggódunk érte féltjük, óvjuk ahogy tudjuk így pocakon belül is!Nekem a sok aggodalomtól az orvosom már nyugtatót akart kiírni, mert annyira féltettem őt, h nehogy őt is elveszítsem. És igen a terhességem 26. hete körül rákérdeztem az orvosomnál, h mi lenne ha császár lenne, mert nagyon féltem, nehogy baja legyen mert nem vagyok képes neki segíteni a szülés alatt (nagyon hamar betudok pánikolni), és félek is a fájdalomtól, nem tagadom, még egy injekciótól is rosszul vagyok!Igen, felvetődött bennem, az orvosom is azt modnta ha úgy alakul, akkor lehet róla szó, közben én meggondoltam magam és mondtam a dokinak megpróbálnám simán és ha úgy látja nem megy akkor legyen császár. Most már úgy gondolom túl léptem a félelmemen nagyrészt, de még mindig aggódok h mi lesz!A fájdalomtól továbbra is félek, de megpróbálom és majd a dokim dönt, h mi lesz a vége, a kezébe adom az életünket!

Emiatt lettem én lenézve, és rossz embernek titulálva, mert kértem volna a császárt csak azért mert félek!Az orvosommal megbeszéltük h ha nem bírom kapok epidurált, de persze ez is lenézendő dolog dolog volt az ismerősöm részéről...!

Ennyi a történet és emiatt lett a kérdés feltéve (ha az a kérdező akire én gondolok, de nagyon sok dolog egyezik...ha mégsem ő lenne akkor pedig elnézést a hosszú sztoriért, de akkor is a kérdéshez kapcsolódik;) )

Engem el lehet emiatt ítélni, gyengének lehet titulálni, rossz anyának lehet bélyegezni, de mielőtt bárki is ítéletet tesz a fejem felett, járja végig azt az utat amin én végig mentem, és utána ítélkezzen!!!

Mindenkinek szép napot!

38hkm

2013. aug. 27. 10:46
 62/76 anonim ***** válasza:
100%
Ha császár lenne, akkor se nézhetne le a drága ismerősöd. Egy jó anyaságnak pedig semmi köze, hogyan szülsz. Ha köze lenne, akkor nem lenne az a sok wc-be dobott baba.
2013. aug. 27. 11:54
 63/76 anonim ***** válasza:
Igen, köszönöm utolsó én is így gondolom!És én csak annyit szeretnék, h a kislányom egészségesen megszülessen vagy így vagy úgy!A módja számomra mellékes!Csak tartanánk már ott :)
2013. aug. 27. 12:07
 64/76 anonim ***** válasza:

A kérdező buta. Szánalmas. Sötét az agya helye és a lelke is.

Nem az a lényeg, hogy legyen egy egészséges baba?

Jézusom már.

A természet meg tudja a dolgát. Igen, persze, ahogy olvastuk a hozzászólásokat. Pf. Valóban. Nézd csak meg a középkort pl, ahol 10-ből 2-3 anya / gyerek élte túl.

2013. aug. 27. 13:08
 65/76 A kérdező kommentje:
61-es biztos,hogy véletlen egybeesés ne haragudj de nem ismerlek.
2013. aug. 27. 14:21
 66/76 anonim ***** válasza:

Akkor tisztázzuk: a kérdező egyértelmű véleménye a császárt kérő anyukákról negatív, konkrétan lenézi őket.

Ezért ne merüljünk el abban, hogy "szegény" kérdezőben bárki megpróbálna lelkiismeret furdalást kelteni, mert ezt pont ő próbálja, a császáros anyukákkal szemben:) És a szoptatást aki felhozta, példának szánta, és ugyanúgy felháborító emiatt ítélkezni anyukák felett, mint hogy ki hogyan szült. Senki sem mondta a kérdezőre, hogy baj, hogy 3 hónapig szoptatott "csak". A "természetről" volt szó, miszerint az aztán tudja a dolgát. Nem tud minden baba simán megszületni, nem tud mindenki szoptatni, sokmindent nem lehet hagyni a maga útján, be kell avatkozni (itt éppen a 3 hónap szoptatás után, mert mindent megtett, mégse ment tovább, tehát nem hagyta éhen halni), van amikor előre, és ezt a kérdező egyszerűen nem érti, mert a felét sem tudja, min mehet át, aki netán (ó borzalom!!!) azért kéri a császárt, mert fél, hogy a babája megsérül. Sajnos sok ilyet látok naponta, nem minden fekete-fehér. :)

Könnyű úgy ítélkezni, hogy nem érzed és nem érted a másik embert. Szerencséd, hogy nem vagy a helyében, örülj ennek.

2013. aug. 27. 15:19
 67/76 A kérdező kommentje:

Én azért tettem fel a kérdést mert kíváncsi voltam mások véleményére.

Nem azért,hogy lelkiismeret furdalást keltsek a császáros anyákban,tévedés...

2013. aug. 27. 15:31
 68/76 anonim ***** válasza:

Sajnos nem tévedés, ennyien nem tévedhetnek.:)

Nézd, ez egy anonim oldal, annyira átlátszó vagy, hogy azt nehéz lenne fokozni. Csak nem jött be, mert nem kaptál elég támogatást, ennyi.

2013. aug. 27. 23:30
 69/76 anonim ***** válasza:

Ha te mondod, biztos úgy van ;) De legalább a többi válaszadó megismert egy álláspontot!

61es voltam

2013. aug. 28. 11:46
 70/76 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy aki végül arra az elhatározásra jut, hogy végül császárt kért az mennyi ideig gondolkodott rajta?! Igen,ott a kórházban nem feküdt az ágyon és nem próbált meg szülni, de hónapokig gyötörte magát azzal, hogy valahogy meggyőzze magát semmi baja nem lesz a babának attól ha "sima" úton születik meg és nem császárral. Arra az egy kérdésemre válaszolj, hogy miért lenne jó egy édesanyának úgy szülni, hogy minden porcikája ellenkezik a szülés ellen, gyűlöl mindenkit aki csak a közelében van, mert mind mind ráerőltetnek egy olyan dolgot amit ő nem akar, amitől ő retteg?
2013. aug. 28. 11:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!