Miért ilyen rengeteg manapság a császár?
66-osnak: köszi, amiket írtál. Elmentem. S ha valaha valaki még képes lesz butaságokat írni a császárról és bántani a császáros anyukákat, akkor a szavaiddal fogok példálózni, ha nem baj!
Tényleg nagyon sértő és bántó dolgokat írtak itt egyesek, nagyon furcsa, hogy valakik ennyire nem látnak túl az orrukon.
Tőlem aztán bárki lepontozhat téged vagy engem, vagy bárkit. Pont nem érdekel. Az érdekel, hogy végre valaki értelmesen, átláthatóan megfogalmazta, hogy piszkosul nem szabad ítélkezni, főleg úgy hogy semmi, de semmi tapasztalatuk és elméleti tudásuk nincsen a császárról.
66-os válaszolónak én is köszönöm,hogy leírta értelmesen a dolgokat.Ha egyeseknek ezek után sem jön meg a józan eszük,akkor őket nagyon sajnálom.
Sumergo: ne siránkozz engem is császároztak és én is le lettem pontozva,pedig nem jókedvemből műtöttek.
Egy császáros anyuka a sok közül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!