Miért ilyen rengeteg manapság a császár?
szerintem, meg az a baj, hogy az is indokolatlanul hősnek érzi magát, aki természetes úton szült(én is), és az is, aki császárral. pedig az anyaság nem itt kezdődik. attól még nem lesz valaki anya, hogy szült. teljesen midegy, hogy hogyan szültél, a további életen át tartó milyenség a lényeg. és igen, büszke vagyok rá, hogy sok fájdalom, és kínlódás után megszültem a fiamat, de egyedül nevelem tiszteletben, becsületben, tisztaságban, és ez a a lényeg, szeretetben!! de ha császárral szültem volna, akkor is így lenne.
üdv. az 53 órát vajúdó anyuka
Ma már humánusabb a szülés intézménye, az orvosok hozzáállása is.
Nem hagyják szenvedni a kismamát, de még akár csak aggódni sem, nagyon helyesen teszik. Ha a legkisebb kétség, kockázat merül fel, inkább kiveszik a babát.
Remélem ez a hozzáállás így is marad! Aki meg mostanáig nem így gondolkodott, szívből remélem, hogy előbb-utóbb fejlődik, és megváltoztatja a véleményét, belátja, hogy nem volt igaza.
A válaszokat végigolvasva megértettem a kérdés rejtett oldalát is.
Valójában a simán szült nőket az zavarja,hogy egyes nőszemélyek miért olyan kényelmesek,hogy eszükben sem jut természetesen megszülni gyermeküket.Engem is zavar és legszivesebben megtiltanám nekik a gyermeket.
Számomra az bántó,mikor engem is egy kalap alá vesznek az ilyen nőcskékkel.Császáros voltam mert a köldökzsinor a nyakán volt a kislánynak,de 15 órát vajúdtam,simán akartam megszülni,és a doki is ezt akarta.Széles csípőm van,160 magas és 25 éves voltam,4 kilós gyerek ilyen feltételekkel megszülhető.
Rosszul éreztem emiatt magam,de nem képtelennek szülni.Az bánt engem igazán,mikor egyes ősanya típusok akik mindenáron ha törik,ha szakad csak simán szülünk csepp tekintettel se vannak és rossz anyának állítanak be,mintha az jó anyaság lyuk függő lenne.
Csak egy dologgal tudom magam vigasztalni,hogy enyhítsem a csalódásom a császárom miatt,az az,hogy legalább a sex ugyanolyan mint elötte.
56.
Azért fogd már fel mit írsz. Azért, mert nem akar fájdalmas szülést megtiltanád nekik a gyereket? Miért, nem lehet jó anya, nem imádhatja, nevelheti szépen, mert félt a fájdalomtól? Egy anya nem a szüléstől lesz az, a csecsemőgyilkosok is szültek.
Sajnos nem tudom.. Nekem is RR szülése jutott eszembe. egy egészséges fitt lédi,s mégis császárral szülte a 3.babáját. Én ugyanakkora méretekkel rendelkezel mint ő,s mégis első lányom hagyományos uton megszültem.Babáink is ugyanakkorák voltak,De nem nézem le a császáros úton született babákat. Én is ugy születtem,ugyanabban a kh-ban mint ahol én születettem,ugyanannál a dokinál!!!! Csakhogy anyumnak csipőficama volt,3cm van a 2lába közt. Megmondta a doki(ortopédus is) h lebénul(hat) ha természetes úton szül. Nem merte megkockáztatni.De Ő elsősorban ANYA! Független attól hogy császárral szült vagy sem. Párom is császárral született,de 23 órát vajudott éés semmi fájása nem volt...
Lényeg:De Ő elsősorban ANYA! Független attól hogy császárral szült vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!