Miért ilyen rengeteg manapság a császár?
A kockázatról csak annyit, hogy szülésze válogatja.
Nekem az első császár lett, a másodikat sokáig természetesre szánták. Amikor kiderült, hogy az is császár lesz, a kórházban úgy néztek rám, mint a véres rongyra egyes orvosok, mintha szórakozásból én választottam volna ezt...
A lényeg az, hogy végül sürgősségi császár lett a programozott helyett, mert majdnem meghaltunk mindketten, csak azért, mert nem vették komolyan az indikációt.
Tehát VAN olyan helyzet, amikor ez a megoldás, és én azt tapasztaltam, hogy a legkevésbé sem kívánságra történik. Legalábbis abban a kórházban, ahol én szültem, a természetes szülést részesítik előnyben. Ezzel a saját orvosom is így van, sokáig ő is erre hajlott, de amikor másképp alakult, úgy döntött, hogy császár lesz.
Nos!
Először is azzal szeretném kezdeni, hogy én 150 centis vagyok 50 kilós, és az orvos azt mondta kizárt, hogy természetes úton szüljek mert kicsi a szülőcsatornám, és császárral szültem!
Én belehaltam volna a szülésbe a középkorba, most meg van egy aranyos babám, és felnevelhetem!
mért kell elítélni a császáros szülést? Mért kellene szenvedni a szüléssel a 21.századba???
Mért kéne szenvedni 53 órát?
Addig addig fog fejlődni a tudomány amíg kifogják találni, az abszolút fájdalom mentes szülést!
Akkor mindenki azért fog lázadni, hogy fájjon! :D
És nem is az a lényeg ki hogy szült, hanem az hogy kinek milyen cuki a babája!
28/L 8/hós/F Mamája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!