Akiknek sima szülésnek indult, de császár lett belőle, azoknak is meg kell várni a 6 hetet a házas élettel?
Most ezt komoly???
Tök mindegy hogy szülsz a 6hetet illik kivárni,nem "dísznek" találták ki! Én is simának indultam,de császár lett a vége.
Nem hiszem el hogy nem bírtátok volna ki,az intimitás nem csak dug@sból áll!
És igen lehetsz megint terhes!
Tudom, hogy nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, én mégis megteszem:
Azt tudod-e, hogy mi indokolja a 6 hét gyermekágyat?
Azt gondolom nem tudod a választ, mert ha tudnád, akkor nem kérdeznél ilyet. Édes mindegy, hogy a hüvelyeden vagy a hasadon keresztül jött ki a baba. A szexet nem a hüvely kímélése miatt nem javasolják az orvosok.
Hanem azért, mert a méheden van seb, ami akkor is ott van, ha császároztak, és akkor is ha hüvelyi szülésed volt.
Az pedig, hogy még vérzel azt jelenti, hogy még nyílt a seb a méheden, ami melegágya lehet különböző baciknak, amik közösülés útján kerülhetne be a méhedbe.
Tehát maximum egy fertőzést szedhetsz össze, ami azért nem lenne túl szerencsés...
Szia.
Na csak,hogy egy kicsit felvidítsalak.Nekem császár után azt mondta a szülész orvosom,hogy 4 hét múlva vár vissza ellenőrzésre.Megvizsgált,majd kijelentette a férjemnek,hogy mostmár engedéjezi a házas életet.:)
Tehát csak nyugi,ha neked jól esett akkor miért ne?
(fertőzés??mitől??? gondolom a férje tisztán tartja magát, és nem iszabbírkózásra mentek,hanem ágyba!)
Utolsó!
Az a különbség közted és a kérdező között, hogy téged látott orvos, megállapította, hogy a méh sebed rendben, ezért lehet együtt lenni. És nem kötelező a 6 hetet kivárni, de orvosi konzultáció elengedhetetlen...
... legalábbis egy felelősségteljes nő életében! Nálatok azért működött a dolog, mert látott orvos.
A kérdezőnél is lehet, hogy egy hét múlva úgy kufircolhatnának ahogy akarnak, de legalább a vérzés megszűnését tanácsos lenne (lett volna) kivárni, és egy orvosi kontrollt megejteni.
:)))jajj kaptál itt hideget meleget
Ha nekem nem fájt volna,biztos mi is megejtjük a "dolgot"
kb akkor mikor ti is 3 hét múlva..főleg,h veszélyeztett voltam azt sem tudom mikor "ölelgettem" meg az uramat:)))
Persze,jobb ha vár az ember stb. de ha megtörtént megtörtént..egészségetekre..aggódni meg lehet de minek úgy is kiderül lett e "eredménye" de nem hiszem!:)
Jah és a dokim csak mosolygott mikor 6 hetes vizsgálaton bevallottam neki,hogy már a 4 héten megszeretgettük egymást a párommal....
A 6 hét egy protokoll...ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!