Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akiknek sima szülésnek indult,...

Akiknek sima szülésnek indult, de császár lett belőle, azoknak is meg kell várni a 6 hetet a házas élettel?

Figyelt kérdés
Úgy hiányzott már egy kis intimitás, hogy nem tudtam nemet parancsolni...lehet ebből gond? Még csak 3 hete, hogy kint van a pici.Még van egy kis vérzés, és mivel egyikünk sem gondolta hogy nem tudunk megálljt parancsolni, így elmaradt a védekezés is...ilyenkor még gondolom nem kell emiatt nagyon aggódni....vagy mégis?
2011. dec. 1. 14:46
 1/7 anonim ***** válasza:
61%

Most ezt komoly???

Tök mindegy hogy szülsz a 6hetet illik kivárni,nem "dísznek" találták ki! Én is simának indultam,de császár lett a vége.

Nem hiszem el hogy nem bírtátok volna ki,az intimitás nem csak dug@sból áll!

És igen lehetsz megint terhes!

2011. dec. 1. 15:04
 2/7 Beus6 ***** válasza:
100%
Császár és sima szülés után is érdemes kivárni a 6 hetet! de védekezni mindenképp kellett volna mert nagy a fertőzés veszélye ilyenkor sőt könnyebben teherbe lehet esni!
2011. dec. 1. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, én mégis megteszem:

Azt tudod-e, hogy mi indokolja a 6 hét gyermekágyat?

Azt gondolom nem tudod a választ, mert ha tudnád, akkor nem kérdeznél ilyet. Édes mindegy, hogy a hüvelyeden vagy a hasadon keresztül jött ki a baba. A szexet nem a hüvely kímélése miatt nem javasolják az orvosok.

Hanem azért, mert a méheden van seb, ami akkor is ott van, ha császároztak, és akkor is ha hüvelyi szülésed volt.

Az pedig, hogy még vérzel azt jelenti, hogy még nyílt a seb a méheden, ami melegágya lehet különböző baciknak, amik közösülés útján kerülhetne be a méhedbe.

Tehát maximum egy fertőzést szedhetsz össze, ami azért nem lenne túl szerencsés...

2011. dec. 1. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Szia.

Na csak,hogy egy kicsit felvidítsalak.Nekem császár után azt mondta a szülész orvosom,hogy 4 hét múlva vár vissza ellenőrzésre.Megvizsgált,majd kijelentette a férjemnek,hogy mostmár engedéjezi a házas életet.:)

Tehát csak nyugi,ha neked jól esett akkor miért ne?

(fertőzés??mitől??? gondolom a férje tisztán tartja magát, és nem iszabbírkózásra mentek,hanem ágyba!)

2011. dec. 2. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó!

Az a különbség közted és a kérdező között, hogy téged látott orvos, megállapította, hogy a méh sebed rendben, ezért lehet együtt lenni. És nem kötelező a 6 hetet kivárni, de orvosi konzultáció elengedhetetlen...

... legalábbis egy felelősségteljes nő életében! Nálatok azért működött a dolog, mert látott orvos.

A kérdezőnél is lehet, hogy egy hét múlva úgy kufircolhatnának ahogy akarnak, de legalább a vérzés megszűnését tanácsos lenne (lett volna) kivárni, és egy orvosi kontrollt megejteni.

2011. dec. 2. 16:09
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem mindenki válaszának hangsúlya esett jól, de mindenkinek köszönöm a választ....azért higgyétek el nem vagyok egy tanulatlan sötét nő, csupán ez így jött ki.
2011. dec. 2. 21:39
 7/7 anonim ***** válasza:
65%

:)))jajj kaptál itt hideget meleget

Ha nekem nem fájt volna,biztos mi is megejtjük a "dolgot"

kb akkor mikor ti is 3 hét múlva..főleg,h veszélyeztett voltam azt sem tudom mikor "ölelgettem" meg az uramat:)))

Persze,jobb ha vár az ember stb. de ha megtörtént megtörtént..egészségetekre..aggódni meg lehet de minek úgy is kiderül lett e "eredménye" de nem hiszem!:)

Jah és a dokim csak mosolygott mikor 6 hetes vizsgálaton bevallottam neki,hogy már a 4 héten megszeretgettük egymást a párommal....

A 6 hét egy protokoll...ennyi!

2011. dec. 3. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!