Császár után, hogyan szültétek a következőt? Ha császárral, akkor miért?
Anyu engem császárral szült,azt hiszem azért mert nem voltam rendesen befordulva.4évre rá a tesóm,természetes úton fél óra alatt meglett.
Azt hiszem,ha valaki császárra szül elsőnek és hamar teherbe esik a másikkal(nem tudom a pontos időt),akkor az is mindenképp császárral lesz.
17L
Az elözö vagyok, nekem egyik sem volt sokkal jobb vagy rosszabb, a császárnál (sürgösségi) nagyon sokáig vajúdtam, de nem tágultam, ezért operáltak. A másodiknál ugyan gyorsabban ment, viszont eléggé mélyen vágtak, és a gátseb sokáig tartott, mire begyógyult, és utána is hosszú ideig nagyon érzékeny volt.
Ami miatt inkább a sima szülést választanám, mert a kitolásnál éreztem, hogy ÉN csinálok valamit, nemcsak történik velem a dolog, és amikor meglett a baba, akkor azonnal megkaptam. A császárnál meg amikor valamit aktivan kellett volna csinálni, akkor elaltattak, és csak miután felébredtem, láthattam meg a picit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!