Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?
Mi van ha én csak 6 hét után szólok?
Nem akarom , hogy itt alkalmatlankodjon amikor hazaesünk a kórházból. a recepteket meg a dokim írja meg.
én nem pontoztam le csak 2x valakit, és abból 1 választ töröltek. nem én pontozgatok.
Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?
- ez volt a kérdés, ezen milyen válaszokat vállaljak? Ne szórakozz már, menj máshova háborogni.
Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok?
-igen,felhivtuk a szobatársammal,mert ugyanoda tertoztunk
És ha nem akkor szólt érte?-nálunk a kórház is éresíti őket
Minden esetben kijön az újszülötthöz?-igen,mert ez a munkája
- ez volt a kérdés, ezen milyen válaszokat vállaljak? Ne szórakozz már, menj máshova háborogni->válaszoltam.
de itt mindenki ugy válaszol ahogy akar sztem...
azok lettek lepontozva amugy akik nem értettek egyet a kérdezővel.
Igen, szóltam, pedig karácsonykor szültem.
A többi megjegyzésre válaszolva, a védőnő nem alkalmatlankodni megy oda, hanem segíteni, de ezt már páran leírták előttem. A védőnőnek egészségügyi ismeretei is vannak, tehát ilyen szemmel is vizsgálja a babát. Pl. ő biztosan észreveszi, ha elkezd elfertőződni a köldökcsonk, vagy a bcg oltás helye, míg te nem. És a védőnő úgy kezdi a látogatását, hogy bemegy a fürdőszobába és kezet mos. Ha kell, maszkot visel. Sokkal nagyobb az esélye, hogy más családtag (férj, nagyszülők) bevisznek valamilyen fertőzést, mint a védőnő.
Amúgy gratulálok, az arrogáns stílusoddal és csőlátásoddal kérdésed bekerült a legirritálóbb kérdések közé, amit már egy ideje gyűjtögetünk itt az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!