Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szóltatok rögtön a védőnőnek...

Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?

Figyelt kérdés

Mi van ha én csak 6 hét után szólok?

Nem akarom , hogy itt alkalmatlankodjon amikor hazaesünk a kórházból. a recepteket meg a dokim írja meg.

2011. jan. 16. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 A kérdező kommentje:

én nem pontoztam le csak 2x valakit, és abból 1 választ töröltek. nem én pontozgatok.

Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?

- ez volt a kérdés, ezen milyen válaszokat vállaljak? Ne szórakozz már, menj máshova háborogni.

2011. jan. 19. 15:10
 52/67 anonim ***** válasza:
92%
A mi védőnőnk valami friss diplomás, gyerek nélküli fiatal lányka, ellenben a párom és én is orvosok vagyunk (a párom ráadásul szülész-nőgyógyász) és már a hazajövetel napján kopogtatott, hogy jött megnézni a gyereket. Engem nem zavart, utólag jókat kacagtunk rajta a férjemmel, mert nem sok értelme volt annak, amit összehordott, nulla tapasztalattal. Emlékszem teljesen ki volt akadva valamelyik látogatásánál, hogy mi az, hogy hasra merem fektetni a gyereket és hogy nem hintőporozom pelenkázásnál :D Egy agyrém az a nő, dehát ez van:) Inkább járjon és legyen meg a békesség, mert hiába látja naponta két orvos a gyereket akkor sem "páciensként" nézek rá, ráadásul úgy, hogy naponta látom, elkerülhetik bizonyos dolgok a figyelmemet, megeshet, hogy valamit pont a védőnő vesz észre csak.
2011. jan. 19. 15:27
 53/67 A kérdező kommentje:
Köszi! Értem én, de csak annyit szerettem volna megtudni, hogy mindenki rögtön értesített-e.
2011. jan. 19. 15:31
 54/67 anonim ***** válasza:
86%

Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok?

-igen,felhivtuk a szobatársammal,mert ugyanoda tertoztunk

És ha nem akkor szólt érte?-nálunk a kórház is éresíti őket

Minden esetben kijön az újszülötthöz?-igen,mert ez a munkája

- ez volt a kérdés, ezen milyen válaszokat vállaljak? Ne szórakozz már, menj máshova háborogni->válaszoltam.

de itt mindenki ugy válaszol ahogy akar sztem...

azok lettek lepontozva amugy akik nem értettek egyet a kérdezővel.

2011. jan. 19. 16:30
 55/67 anonim ***** válasza:
88%

Igen, szóltam, pedig karácsonykor szültem.

A többi megjegyzésre válaszolva, a védőnő nem alkalmatlankodni megy oda, hanem segíteni, de ezt már páran leírták előttem. A védőnőnek egészségügyi ismeretei is vannak, tehát ilyen szemmel is vizsgálja a babát. Pl. ő biztosan észreveszi, ha elkezd elfertőződni a köldökcsonk, vagy a bcg oltás helye, míg te nem. És a védőnő úgy kezdi a látogatását, hogy bemegy a fürdőszobába és kezet mos. Ha kell, maszkot visel. Sokkal nagyobb az esélye, hogy más családtag (férj, nagyszülők) bevisznek valamilyen fertőzést, mint a védőnő.

Amúgy gratulálok, az arrogáns stílusoddal és csőlátásoddal kérdésed bekerült a legirritálóbb kérdések közé, amit már egy ideje gyűjtögetünk itt az oldalon.

2011. jan. 19. 17:11
 56/67 anonim ***** válasza:
50%
Nem is neked írtam kedves kérdező,hogy miért kellett lepontozni,hanem a többi válaszolónak.
2011. jan. 19. 17:51
 57/67 anonim ***** válasza:
37%
Én egyetértek,mert kellemetlen,attól még ki fogom hívni. De én is le lettem pontozva. Na mind1,várható volt.
2011. jan. 19. 17:54
 58/67 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le titeket!!!
2011. jan. 19. 18:10
 59/67 A kérdező kommentje:
16.30 te le lettél pontozva, mert kikérem magamnak, h azok nem lettek lepontozva akik egyetértenek velem.
2011. jan. 19. 18:14
 60/67 anonim ***** válasza:
81%
Én szülés után 3órával hívtam fel.miután hazajöttünk,másnap kijött!pedig nem igazán érti a dolgák,sokan panaszkodnak rá!15percet ki fogsz bírni.amúgy meg k.apám a gyerekdokink,és mégis felhívtan a v.nőt.csak nehogy majd ide írogass ahelyett,h őt megkérdeznéd,ha gondotok van!persze sok anya van itt aki tapasztalt,de azért mégis ő jártasabb a dolgokban!
2011. jan. 19. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!