Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2. Babám másfél óra alatt...

2. Babám másfél óra alatt megszületett. A 3. babával mikor induljunk?

Figyelt kérdés

Második babám 87 perc alatt született úgy meg, hogy onnan számoltam az időt, hogy beértünk a kórházba.

Nem szülni mentem (37.héten) csak valami furcsa volt és a dokit kértem, hogy vizsgáljon meg.

Akkor már 3 ujjnyi voltam. Fájás semmi.

Magzatburkot repesztettet, fájás még mindig nem jött.

Aztán hirtelen nyomni kellett és már kint is volt :)

Most a 3. babánál félek, hogy nem érünk be :(

A kórháztól kb. 30 percre lakunk (kocsival)

2011. aug. 7. 15:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hátelég fura kérdés, hogy mikor induljatok, ezt senki sem tudja. Majd ha történik valmi, akkor. Nekem a lányom mindennel együtt 4 óra alatt, a kisfiam 1.5 óra alatt lett meg 3 hónapja. Én azon viccelődtem, hogy a 3-at majd utánam dobják az utcán, hogy elhagytam...:)
2011. aug. 7. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a másodikkal voltam így :-D Az első lányunk az első fájástól számítva 1:57 perc múlva született,pont beértünk a kórházba mentővel-ami szépen komótosan ment,30 vagy 40 km -re van a kórház. És mindenki azzal jött amikor a másodikat vártunk,hogy a második gyorsabban szokott jönni... Azonban arra senki nem számított,hogy túlhordás miatt a kórházban fogok dekkolni!

Gondolom az első szülésed nem ilyen észrevétlenül zajlott! Tehát Te is tudod,hogy minden szülés máshogy indul,máshogy zajlik!

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:34 heteske

2011. aug. 7. 20:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Passz.

Az elso jelnel.

Nalam hasonlo volt.

Elso gyerek: 3 ora az elso fajastol.

Masodik gyerek: kemenyedett a pocakom, messze laktunk a korhaztol, biztos, ami biztos alapon a doki behivott. Mar felig nyitva volt a mehszaj, kemenyedes leallt, fajas nem jott. Ugyhogy burkot repesztett es loadagnyi oxytocint kaptam, 1 ora mulva mar kint volt a babam.

Szeretnenk harmadikat is, fogalmam sincs hogy lesz.

Nekem mondjuk annyi szerencsem van, hogy utolag visszagondolva: mindet szules napjan reggeltol hasmenesem volt, pedig terhesen en szekrekedeses voltam.

De nem biztos, hogy legkozelebb is igy lesz.

2011. aug. 7. 22:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is ezen agyalok- a második a 50percével villámszülés volt- 1óra kocsival az út nekünk lakástól kórházig- vele szerencsém volt, mert visszarendelt a doki, és mint nálad, mondta, hogy nem vettem észre, hogy 3ujjnyi a méhszáj?? MOndta hogy öltözzek át, úgy feszült a burok már, hogy meg is repedt közben, és 50perc mulva már kint is volt a bébi.

Nem tudom mi lesz februárban velünk is a harmadik babával!

:)

2011. aug. 9. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!