Anyukák! Nektek, hogy volt mikor megszületett a babátok, abban a 3-5napban ott volt veletek a kórteremben vagy elvitték a csecsemőosztályra? Pl. a Miskolci Semmelweisbe hogy működik ez?
én a budapesti Semmelweisben szültem, ott első 2 éjjel nem volt velünk a baba, de a 2. éjjelen lehetett, csak azt mondták nem árt ha pihenünk.
Utána viszont hozták minden este fürdés után, volt aki néha éjjel betolta a csecsemőosztályra
Nálunk (Nyíregyháza) lehetett választani, hogy babás szobába szeretnék-e feküdni, ahol velem van a baba, vagy simába, ahol nincs.
Én 2 éve a babásat választottam.
3 hét múlva szülök, most lehet a másikat fogom választani, hogy ki tudjam magam pihenni, mert itthon már két picivel leszek majd. Onnantól úgysem lesz pihenés vagy 1 évig biztos. Nincs segítségem, férjem van max. esténként, de Ő hamar feladja, 2 éves kisfiunk elég akaratos:-)
15:05 vagyok
Persze az a szoba, ahol nincs veled a baba a nap 24 órájában, az sem azt jelenti, hogy 5 napig nem látod:-)
Bizonyos időközönként hozzák szoptatni. Szóval olyan 3 óránként így is veled van.
Debreceni Klinikán szültem. Végig velünk volt. Sőt nem csak 1 szobában, hanem 1 ágyban. Jó lett volna, ha nem császárral szülök, hisz mozogni sem tudtam.
Ennek ellenére a második babát is ilyen helyen szeretném szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!