Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Nektek, hogy volt...

Anyukák! Nektek, hogy volt mikor megszületett a babátok, abban a 3-5napban ott volt veletek a kórteremben vagy elvitték a csecsemőosztályra? Pl. a Miskolci Semmelweisbe hogy működik ez?

Figyelt kérdés
2011. szept. 15. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
kistarcsán szültem tavaly. Pár nap múlva most is ott fogok. Első velem volt. De nem jó ötlet. 3 nap alatt 4 órát aludtam. Teljesen kikészültem.Tejem sehol. Most beadnám estére, de nem lehet. ráadásul a csecsemősök borzalmasak....
2011. szept. 15. 19:54
 12/15 anonim ***** válasza:
72%
Én 2x szültem és egyszer sem maradt velem a babóca. Mikor elvitték mindig rossz volt de kb.2 óra múlva hozták is szopizni és maradt egy bő órányit. Nekem így jó volt, mert tudtam pihenni, főleg este! Az a négy nap gyorsan elszáll, aztán otthon csak a tiéd/tiétek :)
2011. szept. 15. 20:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Én itt szültem kétszer. Az első babám késő délután született, este kerültem osztályra. Akkor már csak hajnalban hozták szoptatni.

A második babámat korábban szültem, este már hozták szopizni,és akkor megkérdezték,hogy szeretném-e éjszakára beadni. Bár az osztályos szülésznő ajánlotta,én tudtam,hogy nélküle rosszul érezném magam. Ezért maradt. Szóval ha akarod akkor veled lehet, de bármikor be is lehet adni a csecsemősöknek, ha pihenni szeretnél.

2011. szept. 15. 20:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Vegig mellettem voltak az ikreim, egy hetig voltunk bent, nagyon jo volt, hogy velem lehettek, de az egy het alatt kb. 6-8 orat tudtam aludni... Tejem se lett... :(
2011. szept. 15. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:

A fiamat kistarcsán szültem, velem volt reggel6tól(0:45kor született), alig tudtam aludni, borzalom a csecsemős rész...(27hónapos)

A lányomat az Uzsokiban(bp) szültem hajnal2kor, reggel 6kor kaptam meg(mentem érte). Naponta 2szer le kell adni a babákat(reggeli vizit esti fürdetés2-2óra) addig lehet nyugodtan zuhanyozni:) de valahogy a hangulat vagy én nem is tudom mi, a bébik mellett is lehet pihizni, az osztály olyan csendes.(8hónapos)

2011. szept. 16. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!