Anyukák! Nektek, hogy volt mikor megszületett a babátok, abban a 3-5napban ott volt veletek a kórteremben vagy elvitték a csecsemőosztályra? Pl. a Miskolci Semmelweisbe hogy működik ez?
Én itt szültem kétszer. Az első babám késő délután született, este kerültem osztályra. Akkor már csak hajnalban hozták szoptatni.
A második babámat korábban szültem, este már hozták szopizni,és akkor megkérdezték,hogy szeretném-e éjszakára beadni. Bár az osztályos szülésznő ajánlotta,én tudtam,hogy nélküle rosszul érezném magam. Ezért maradt. Szóval ha akarod akkor veled lehet, de bármikor be is lehet adni a csecsemősöknek, ha pihenni szeretnél.
A fiamat kistarcsán szültem, velem volt reggel6tól(0:45kor született), alig tudtam aludni, borzalom a csecsemős rész...(27hónapos)
A lányomat az Uzsokiban(bp) szültem hajnal2kor, reggel 6kor kaptam meg(mentem érte). Naponta 2szer le kell adni a babákat(reggeli vizit esti fürdetés2-2óra) addig lehet nyugodtan zuhanyozni:) de valahogy a hangulat vagy én nem is tudom mi, a bébik mellett is lehet pihizni, az osztály olyan csendes.(8hónapos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!