Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves voltál, mikor...

Hány éves voltál, mikor megszületett a kisbabád?

Figyelt kérdés

Én most 26 vagyok, szeretnék már egy picit.

A párommal 6 éve vagyunk együtt, nyár elején beköltöztünk első saját otthonunkba.

Pár év múlva csökkennek az ekörüli fizetnivalóink, akkor biztos anyagi háttérrel várhatjuk már a babát.

Igen ám, de akkor én 29 leszek. "Öreg" anyuka leszek? Vagy manapság már ennyire kitolódik a szülés időpontja?

Nálatok ez a szép momentum hány évesen következett be? Van egyáltalán olyan, hogy most minden ideális, jöhet a baba?

2011. szept. 7. 14:18
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
70%

1. 29

2. 31

2011. szept. 7. 14:21
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
28 évesen estem először teherbe, 29 évesen született meg a lányunk, aztán 30 évesen a fiunk. Egyébként nincs ideális időszak, valami mindig lesz, amire fizetni kéne, tehát erre ne apellálj.
2011. szept. 7. 14:22
 3/31 anonim ***** válasza:
85%
29 éves múltam és 2 hete szültem első kislányunkat!Szerintem semmiről nem maradtam le!!
2011. szept. 7. 14:23
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

szia

én 23 évesen szültem ( majdnem 24)

és másfél éves a kislányom

és pár év múlva tervezzük a kis tesót.

vagyis én is 29 körül leszek amikor újra szülök.

sokan a pénz miatt nem vállalnak babát,

de hát mikor van JÓ VILÁG?

ha ezen múlna sose lenne gyerekünk.

nem vagyunk gazdagok, se szegények, átlagos

de megvan mindene a lányunknak,

és ha útban lesz a kis tesó neki is meglesz mindene

ne aggódj annyira ! :)

2011. szept. 7. 14:24
 5/31 anonim ***** válasza:
89%
27 voltam mikor a lányomat szültem és két héttel a 29edik szülinapom előtt születtek az ikerfiaim.
2011. szept. 7. 14:26
 6/31 anonim ***** válasza:
77%
Az első gyereket 30évesen szültem, a másodikat 32 évesen és most várjuk a harmadikat, 35 leszek mire megszületik.
2011. szept. 7. 14:27
 7/31 anonim ***** válasza:
77%
Én 27 voltam az első bébivel, és sokan rácsodálkoztak, hogy "ilyen fiatalon" ? Én meg azon csodálkoztam, hogy ez miért számít annyira fiatalnak :) A 29 szerintem teljesen oké, de ha tényleg minden adott, akkor semmi értelme halogatni.
2011. szept. 7. 14:27
 8/31 anonim ***** válasza:
85%
25 évesen szültem, a második babát kb 2 év múlva szeretnénk, akkor 29 leszek.
2011. szept. 7. 14:28
 9/31 anonim ***** válasza:
85%
30éves voltam,most 1,5éves a lányom. Hamarosan próbálkozunk a tesóval.
2011. szept. 7. 14:28
 10/31 anonim ***** válasza:
75%

Ha nincs eget rengető igényetek,akkor van ideális idő!

Nekünk volt ház,kocsi,hitelek,és így vállaltuk be az 1. babát. Nem éltünk nagyon fényesen,de minden megvolt,amire szükségünk volt: ettünk,ruházkodtunk,a számláink mindig fizetve voltak. 20 évesen szültem az elsőt. 2 év múlva a 2. babát,és ehhez képes 2,5 év múlva "esedékes" a 3. (vagy 24 vagy már 25 leszek)

Ház,kocsi,és akó hitel még mindig van,de most is megvan minden ami kell: eszünk,ruházkodunk,fizetünk amit kell. Félre tenni nem tudunk,nem járunk nyaralni meg ilyenek,de nekünk ez nem is fontos!!

Mi így vagyunk BOLDOGOK!!! :-D

Üdv:2gyerkőcös,39hkm.

2011. szept. 7. 14:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!