Hány éves voltál, mikor megszületett a kisbabád?
Én most 26 vagyok, szeretnék már egy picit.
A párommal 6 éve vagyunk együtt, nyár elején beköltöztünk első saját otthonunkba.
Pár év múlva csökkennek az ekörüli fizetnivalóink, akkor biztos anyagi háttérrel várhatjuk már a babát.
Igen ám, de akkor én 29 leszek. "Öreg" anyuka leszek? Vagy manapság már ennyire kitolódik a szülés időpontja?
Nálatok ez a szép momentum hány évesen következett be? Van egyáltalán olyan, hogy most minden ideális, jöhet a baba?
szia
én 23 évesen szültem ( majdnem 24)
és másfél éves a kislányom
és pár év múlva tervezzük a kis tesót.
vagyis én is 29 körül leszek amikor újra szülök.
sokan a pénz miatt nem vállalnak babát,
de hát mikor van JÓ VILÁG?
ha ezen múlna sose lenne gyerekünk.
nem vagyunk gazdagok, se szegények, átlagos
de megvan mindene a lányunknak,
és ha útban lesz a kis tesó neki is meglesz mindene
ne aggódj annyira ! :)
Ha nincs eget rengető igényetek,akkor van ideális idő!
Nekünk volt ház,kocsi,hitelek,és így vállaltuk be az 1. babát. Nem éltünk nagyon fényesen,de minden megvolt,amire szükségünk volt: ettünk,ruházkodtunk,a számláink mindig fizetve voltak. 20 évesen szültem az elsőt. 2 év múlva a 2. babát,és ehhez képes 2,5 év múlva "esedékes" a 3. (vagy 24 vagy már 25 leszek)
Ház,kocsi,és akó hitel még mindig van,de most is megvan minden ami kell: eszünk,ruházkodunk,fizetünk amit kell. Félre tenni nem tudunk,nem járunk nyaralni meg ilyenek,de nekünk ez nem is fontos!!
Mi így vagyunk BOLDOGOK!!! :-D
Üdv:2gyerkőcös,39hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!