2010. május 1-re vonatkozó gyed változásával kapcsolatban lenne kérdésem. Az eddigi 2 éves gyed csak azoknál marad, akiknél a gyermek 2010 május 1. előtt megszületett v. még azoknál is, akiknél a terhességet nőgyógyász igazolta?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hány hónapos terhességet fogadnak el, hogy a régi rendszer szerint 2 évig kapjam a gyedet?2009. ápr. 16. 22:45
1/3 anonim válasza:
?? nem az kapja régi rendszer szerint aki idén júliusig lesz kismama?? én ezt már nagyon nem értem :(
2/3 anonim válasza:
Jól írta,ha júliusban fogan,május elseje előtt születik meg a baba.Csak az addig születettekre igaz a régi törvény.
3/3 anonim válasza:
Hát én sem értem már, de nem is érdekel. Pozitív a tesztem és mindenképpen szeretném ezt a babát, tehát le..om a Bajnait.
Csak reménykedek, hogy még kapom 2 évig a gyedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!