Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hány éves voltál, mikor...

Hány éves voltál, mikor megszületett a kisbabád?

Figyelt kérdés

Én most 26 vagyok, szeretnék már egy picit.

A párommal 6 éve vagyunk együtt, nyár elején beköltöztünk első saját otthonunkba.

Pár év múlva csökkennek az ekörüli fizetnivalóink, akkor biztos anyagi háttérrel várhatjuk már a babát.

Igen ám, de akkor én 29 leszek. "Öreg" anyuka leszek? Vagy manapság már ennyire kitolódik a szülés időpontja?

Nálatok ez a szép momentum hány évesen következett be? Van egyáltalán olyan, hogy most minden ideális, jöhet a baba?

2011. szept. 7. 14:18
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
85%
23 voltam az elsővel, rám is csodálkozott a doki hogy ilyen fiatalon megtartom. Na őt le is váltottam. Most vagyok 29 és 38 hetes terhes.
2011. szept. 7. 14:33
 12/31 A kérdező kommentje:

Teljesen igazatok van azzal kapcsolatban, hogy jobb anyagi háttérre várni felesleges. Igazából már most is megvan mindenünk, de ha kivárjuk ezt a pár évet, akkor már hitelünk se lesz, és jópár tizessel több matad majd havonta.

Másik nagy dilemmám, hogy lediplomáztam, 2 évig dolgoztam a szakmámban, majd azt a munkahelyet otthagytam és most nem tudtam a szakmámban elhelyezkedni.

Ez is nagy vágyam, hogy 2-3 évet dolgozhassak, és onnan menjek szülni. Csak kérdés, hogy ez is mikor jön össze...

2011. szept. 7. 14:33
 13/31 anonim ***** válasza:
85%

1.20

2.35

3. baba gyártás alatt,38 éves vagyok.

2011. szept. 7. 14:41
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

23 voltam, most 24 és tervezzük a másodikat. :)

Azért ehhez hozzátartozik, hogy a férjem 5 évvel idősebb (tehát ő már több ideje dolgozott.)

2011. szept. 7. 14:47
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
26 voltam az elsőnél (én már ezt is későnek éreztem olyan régóta szerettem volna), és rá 16 hónapra a másodikat. Épp lediplomáztam, sajnos szakmámban nem tudtam elhelyezkedni, de így utólag jobb is, lehet, hogy sajnáltam volna otthagyni, meg aztán 1 év múlva eljönni több évre lehet, hogy rosszul jött volna ki. Így most majd nyithatok újult erővel és több tapasztalattal, igaz több évi kimaradással, de lehet, hogy nem lesz nagy baj, és már nem lesz az sem akadály, hogy majd elmegyek egyszer szülni. Azt ajánlom jól gondold át, hisz ha annyira vágyol rá, akkor talán nem érdemes halogatni. De a te szituációdat te tudod. Én így döntöttem jól, és boldog vagyok így.
2011. szept. 7. 14:53
 16/31 anonim ***** válasza:
85%
23 évesen szültem a kislányunkat, ha lesz második - amit egyenlőre nagyon is kétlek -, akkor őt 26-27 környékere tervezném.
2011. szept. 7. 14:58
 17/31 anonim ***** válasza:
85%

25 éves voltam mikor megszületett a lányom! 26 éves leszek mire megszületik a fiam, 1 hónap híján 27 éves!

18 hós nagylány anyukája és 22 hetes kismama

2011. szept. 7. 15:05
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
22 voltam mikor teherbe estem és 23 mikor megyszületett a kisfiam.most 2 éves.sajnos saját házunk nincs,nincs is kilátásba hogy mostanában lesz(sajnos nem tudunk 20 évig 50-80 ezreket fizetni,legalább is most ez van).a férjem szüleivel élünk együtt.jó ez így.igaz külön persze jobb lenne,de ez van.nemsokára szeretnénk kistesót is a fiunknak.
2011. szept. 7. 15:20
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

20 voltam, mikor a nagy fiam született, 23 vagyok és 39 hetes kismama. Lakás, autó, hitel van, de ennek ellenére minden más is adott. Én levelezőn végzem az egyetemet, a páromnak biztos jól fizető állása van. Aggódni mindig van miért, de ha az ideális időre vártunk volna, tehát hitel mentesen, többéves munkaviszonnyal állunk neki babát gyártani, akkor már nem biztos, hogy ilyen könnyen összejön. Nekünk így tökéletes :)

(Megjegyzem én is leváltottam a dokimat, aki az első vizsgálat után azt kérdezte, hogy megtartom-e, majd ledöbbent a válaszon.)

2011. szept. 7. 15:47
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
24
2011. szept. 7. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!