Létezik, hogy annyira bebeszélem magamnak a terhességet, hogy rúgásokat érzek? Fél éves a fiam, de amióta megszületett állandóan azt hiszem hogy terhes vagyok.
Figyelt kérdés
Már túl vagyok a második teszten de mind negatív. Kb 3 napja magzatmozgást érzek. Utoljára február elején voltunk együtt, azóta már 3szor megjött de kevesebb volt és rövidebb ideig tartott én meg teljesen bebeszéltem magamnak hogy terhes vagyok. Igazából rettegek attól hogy terhes legyek. Ma is csináltam egy tesztet de negatív.2009. ápr. 30. 12:15
1/9 A kérdező kommentje:
Pontosítok, olyan mintha valami mocorogna odabent.
2009. ápr. 30. 12:16
2/9 anonim válasza:
Én is érzek ilyeneket, 4 hónapos a fiam. Már ő a harmadik babám, és úgy tudom, ez természetes, hogy érzünk ilyeneket, még jópár hónap, mire minden belső szerv helyrekerül normálisan.
3/9 anonim válasza:
Van egy olyan állapot, aminek az az elnevezése, hogy álterhesség. Ez olyan, amikor valaki beképzeli magának a terhességet, és a szervezete teljesen olyan tüneteket produkál, mintha terhes lenne. Pedig nem is terhes. Lehet, hogy erről van szó. De szerintem, ha tényleg aggódsz, menj el a nődokihoz, ő biztosan megállapítja, hogy mi a helyzet. Nincs ebben semmi ciki, bárkivel megtörténhet.
4/9 anonim válasza:
Igen.Végre visszarendeződnek a szervek, amiket a gyerkőc szétkergetett odabenn.Egy évig is eltarthat szülés után.
5/9 anonim válasza:
Az én fiam is fél éves és én is érzek olyat mintha baba mocorogna odabent.Szerintem az idegszálak játszanak velünk és tuti biztos hogy nem vagyok terhes.
6/9 anonim válasza:
szerintem te annyira figyelsz a gyomrod és egyéb szerveid mozgására, működésére, hogy azt érzed! Ne aggódj rajta ennyire! Ne görcsölj rajta, főként ha megjön folyamatosan. ebbe bele fogsz hülyülni, ha állandóan a teszteket csinálod, mikor igazából esélyed sem nagyon van rá, hogy teherbe ess. /azt írtad februárban voltatok együtt/ A fiadra koncentrálj, ne stresszelj, mert megérzi, és ő is feszült lesz!
7/9 anonim válasza:
Szia!
Az én lányom 7 hós, de én is érzek ilyeneket. Alakulnak vissza a szervek a normál állásba. Ha nagyon izgulsz, menj el dokihoz, ő tutit mond.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a megnyugtatást! Igen, nagyon koncentrálok rá :( Én minél jobban figyelem, annál jobban érzem. Mit ne mondjak, elég őrjítő érzés!
2009. ápr. 30. 12:28
9/9 anonim válasza:
Szia! Igen én is éreztem ilyet és most hogy, már 16 hónapos a lányom már nem nagyon érzem. Szóval csak türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!