Hány éves voltál, mikor megszületett a kisbabád?
Én most 26 vagyok, szeretnék már egy picit.
A párommal 6 éve vagyunk együtt, nyár elején beköltöztünk első saját otthonunkba.
Pár év múlva csökkennek az ekörüli fizetnivalóink, akkor biztos anyagi háttérrel várhatjuk már a babát.
Igen ám, de akkor én 29 leszek. "Öreg" anyuka leszek? Vagy manapság már ennyire kitolódik a szülés időpontja?
Nálatok ez a szép momentum hány évesen következett be? Van egyáltalán olyan, hogy most minden ideális, jöhet a baba?
28
30 leszek a kistesónál. Nincs olyan, hogy ideális legyen, legalábbis nem a mi életszínvonalunkon nincs. Egyébként nem kell hozzá sok: egy megfelelő méretű lakás, 1 kocsi, boldogság és néhány ledolgozott év.
24, rá 4 napra lettem 25 :)
És ne aggódj, nem lennél öreg anyuka!
27 éves voltam, amikor megszületett a kislányom.
Most 29 éves vagyok, babát várok. Nem érzem magam idős anyukának. Sőt még 2-3 év múlva szeretnék egy harmadikat is.
29hkm
Én 27 évesen szültem az elsőt és most várom a másodikat 30 évesen.
Szerintem attól függ mindenkinek, hogy agyilag hol tart. Mert van olyan ismerősöm aki még 33 évesen is csak szórakozik meg komolytalankodik és van olyan aki 22-23 évesen igazi felelősségteljes felnőttként viselkedik.
Különben nem leszel öreg egyáltalán, szintén közeli ismerősök között van 2 olyan is akik 35 meg 36 évesen szülték az elsőt bár hozzáteszem, hogy tesót egyik sem akar már.
27 évesen szültem a fiamat, a tesót jövőre tervezzük, akkor már 30 leszek. 3. babát nem tervezünk egyenlőre, de ha a második babám is császárral születik (mint a fiam), akkor nem is lesz 3.
A párom szüleinél lakunk, felső szinten, külön háztartásban. Így nekünk jó. Ha arra vártunk volna, hogy saját házunk legyen, ne legyen kölcsönünk, akkor sosem lenne gyerekünk...
1., 18
2., 22
3., 24
4., 34
S még egyet bevállalunk 4 év múlva:)
S eddig mindegyik kisfiú(pontosabban már nagyobbak)
34/N
Ha a nagy nélkülözéstől nem kell tartanotok, akkor én most bevállalnám, csak a saját tapasztalatom alapján. 27 évesen döntöttünk úgy, hogy jöjjön a baba, és sajnos sok nehézség (egészségügyi problémák)után 35 leszek, mire megszületik. Sajnos az ember nem tudja milyen gondok jönnek elő, ezért én most bevállalnám a helyedben. Amúgy nem lennél öreg, nekem nem a korom a probléma, csak sokáig kellett várni sajnos.
31+3 hkm
1.:22évesen
2: 23évesen(8nappal a szülinapom előtt jött)
21 voltam (rá 3 hónappal 22)
Most 23 vagyok,pár nap és itt a kistesó.
20,5 hónap lesz a gyerkőceim között.
Saját lakás nincs (kilátásban sincs még szerintem jó pár évig),hitel van,de az szerencsére nem sok.Apósnak 3 szintes háza van,abból az egyik szint a mienk.Ha nagyobbak lesznek a gyerkőcök,akkor a felső 2 szint lesz a mienk.Addig bőven elférünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!