Nálunk ez úgy volt, hogy az úton hazafele fölhívtam a háziorvost, hogy otthon leszünk. Ő másnap kijött. első esetben a védőnővel együtt jött, a második esetben pedig a védőnő másnap jött, a doki utáni napon. Egyszer se szóltam neki, gondolom ott bennt a dokitól tudta.
2011. jan. 16. 19:01
2/67 anonim válasza:
Szóltam, mert együtt jöttek el a háziorvossal, miután hazajöttünk a kórházból.
Egyébként a védőnő az első 6 hétben hetente egyszer, utána 1 éves korig havonta kijár a babához, mivel ez a munkája!
2011. jan. 16. 19:01
3/67 anonim válasza:
Én egyből felhívtam s azonnal 1 órán belül már jött is!
Szerintem kötelező szólni mikor hazaértek.
4 gyerkőc anyukája
2011. jan. 16. 19:32
4/67 anonim válasza:
Szólnod kell, mert a dokinak is ő fog szólni.
2011. jan. 16. 19:45
5/67 anonim válasza:
Én nem szóltam rögtön, de ő zaklatott.Még le is cseszett, hogy nem vettem fel a telefont.Bocsi, mondom szültem!Az őt nem zavarja.Talán még szülés közben is őt kellett volna hivogatnom?Állítása szerint azonnal fel kellett volna hívnom, mert ő szól a dokinak.A fontosságról annyit, hogy a doki nem jött ki, mert ő hétvégén nem jön házhoz, a védőnőt meg csak két hét múlva láttam.Hát erről ennyit.
2011. jan. 16. 20:51
6/67 anonim válasza:
nagyon sajnálom azokat az anyukákat, akiket ilyen nyomulós, idegesítő védőnővel "áldott" meg a sors. Nekem nagy szerencsém volt, mi annyira összebarátkoztunk, hogy még a kórházból felhívtam, hogy megszületett stb., a hazaérkezésünk napján kijött pár percre, válaszolt a kérdésekre és ment is. Sajnos elköltöztünk, és az itteni védőnő már nem ilyen aranyos,a 2. babámnál, neki valószínüleg akkor szólok, ha már hazajöttünk, pár nap is belefér simán.
2011. jan. 16. 22:18
7/67 anonim válasza:
nekem még a szülés előtt a lelkemre kötötte, hogy ha megszülök, azonnal írjak sms-t, baba neve, születési súly, cm, hogyan, mikor született
aztán mikor hazamentünk már hívni kellett , és másnap már itt is volt, de mondjuk engem nem zavart, első baba, nem tudtam semmit, szóval nekem jól jött a segítsége
2011. jan. 16. 22:31
8/67 A kérdező kommentje:
De nekem egy másik gyerekorvos lesz, akihez majd el kell vinni hetesen a babát, akkor milyen gyerekorvos jön vele?
Meg minek? A recepteket a gyerekorvosomtól megkapom majd.
Meg nekem ez fura, h kötelező, ő nem rendőrség, nem kötelező, hiszen le is lehet mondani róla.
2011. jan. 17. 12:24
9/67 A kérdező kommentje:
6 hetesen
2011. jan. 17. 12:26
10/67 anonim válasza:
De kötelező! Hidd el jó,hogy van! Felhívhatod minden hülyeség miatt,szívesen tanáscot ad. Nálunk a kórház jelentette le a védőnőmnek a szülésemet,Ő értesítette az orvost. Együtt jöttek el kórházból való szabadulásunk másnapján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!