Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?
Mi van ha én csak 6 hét után szólok?
Nem akarom , hogy itt alkalmatlankodjon amikor hazaesünk a kórházból. a recepteket meg a dokim írja meg.
Én azt a részét elfogadom a dolognak, hogy idegesítő tud lenni a védőnő, az enyém is az volt, egyfolytában dumált, levegőt sem vett közben, és ráadásul tök ellentétes dolgokat mondott egy csomó mindenben :( DE! akkor is hidd el , hogy van annak haszna hogy jön, lesz egy csomó apróság, amiről nem tudsz, amire nem lehet felkészülni, és hidd el jól fog jönni a segítsége, vagy ha felhívhatod telefonon bármilyen kérdéssel.
Ez a bacit hoz dolog ez tényleg fura, ennyi erővel apuka is behozza meg a doki meg akárki.
És ha lemondod a védőnőt tényleg rádszabadítják a gyámügyet, engem már a kórházban ezzel fenyegettek, velem azt történt hogy nem volt tejem (császár volt) bababarát kórházban szültem, csak és kizárólag szoptatni lehetett, ha nem volt tej akkor is! és a gyerek már 2 napja ordított én is bőgtem már, és hiába könyörögtem nekik, nem adtak tápszert, és azt találtam mondani, hogy akkor mi innen elmegyünk, na erre a doki közölte hogy akkor kihívja a gyámügyet :(
Szóval ez nem játék dolog, a babád érdekében engedd csak be azt a védőnőt, kibírod azt a fél-1 órát, és minden rendben lesz!
Ki lett töröltetve a válaszom...
pedig semmi extrát nem irtam benne csak h a normális lepontozott válaszolókat felpontoztam!!
hú én végig sem olvastam, az én véleményem annyi, hogy még a világ legrosszabb védőnőjének a 10 perces látogatása legyen a legnagyobb baj az életben...:)
annyi sokkal súlyosabb gond van, számomra megdöbbentő, hogy valaki ezen problémázik, de ez csak az én véleményem. az én védőnőm se egy csúcsszuper, a viszonyunk semmilyen...de ha megszületik a 2.babám, szólok, kijön és slussz passz, megy tovább.
Hát ha valaki ilyen személyes kérdést csinál ebből, akkor arra csak reagálok. De jobbnak láttam jelenteni, mint eldurvítani a kérdést.
Igen, kedves utolsó, nekem ez a legnagyobb problémám. Jó nekem.
Szia!
Szerintem gondold át, hogy kihívod-e?!
Ő észreveheti az apróbb problémákat is a babádnál (pl. picit féloldalas, mert mindig úgy feküdt a pocakban, esetleg le van nőve a nyelve és nem tud elég hatékonyan szopizni…). Tanácsokat adhat hasfájásra, ápolásra (későbbiekben,ha lesz esetleg, szájpenészre, koszmóra).
És a Te állapotodra is: mellsebesedés, csomósodás, gátseb…
Én ezekre nem is gondoltam az első baba előtt.
A baba kiskönyvében is van egy lap, amit kitölt (”Hazaadást követő (első)csecsemőkori vizsgálat” + ”Vizsgálat 1 hónapos életkorban”), tehát a 6 hét már késő lenne.
Boldog babavárást!
Szerintem meg az nem veszekedés akart lenni,csak nem akartál őszintén magadnak se válaszolni a kérdésekre.
Én a kérdésedre reagáltam,szerintem ez nem bűn....h már ilyet kérdezel,vállald a kommenteket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!