Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szóltatok rögtön a védőnőnek...

Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?

Figyelt kérdés

Mi van ha én csak 6 hét után szólok?

Nem akarom , hogy itt alkalmatlankodjon amikor hazaesünk a kórházból. a recepteket meg a dokim írja meg.

2011. jan. 16. 18:49
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Minden jót nektek!
2011. jan. 19. 11:24
 42/67 anonim ***** válasza:
89%

Én azt a részét elfogadom a dolognak, hogy idegesítő tud lenni a védőnő, az enyém is az volt, egyfolytában dumált, levegőt sem vett közben, és ráadásul tök ellentétes dolgokat mondott egy csomó mindenben :( DE! akkor is hidd el , hogy van annak haszna hogy jön, lesz egy csomó apróság, amiről nem tudsz, amire nem lehet felkészülni, és hidd el jól fog jönni a segítsége, vagy ha felhívhatod telefonon bármilyen kérdéssel.

Ez a bacit hoz dolog ez tényleg fura, ennyi erővel apuka is behozza meg a doki meg akárki.

És ha lemondod a védőnőt tényleg rádszabadítják a gyámügyet, engem már a kórházban ezzel fenyegettek, velem azt történt hogy nem volt tejem (császár volt) bababarát kórházban szültem, csak és kizárólag szoptatni lehetett, ha nem volt tej akkor is! és a gyerek már 2 napja ordított én is bőgtem már, és hiába könyörögtem nekik, nem adtak tápszert, és azt találtam mondani, hogy akkor mi innen elmegyünk, na erre a doki közölte hogy akkor kihívja a gyámügyet :(

Szóval ez nem játék dolog, a babád érdekében engedd csak be azt a védőnőt, kibírod azt a fél-1 órát, és minden rendben lesz!

2011. jan. 19. 13:43
 43/67 anonim ***** válasza:
80%

Ki lett töröltetve a válaszom...

pedig semmi extrát nem irtam benne csak h a normális lepontozott válaszolókat felpontoztam!!

2011. jan. 19. 13:49
 44/67 A kérdező kommentje:
Igen, ki lett, mert nem kell veszekedni, és jelentettem.
2011. jan. 19. 13:51
 45/67 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, azért a te kommented sem volt semmi, olvastam... látom, azt is töröltetted...
2011. jan. 19. 13:54
 46/67 anonim ***** válasza:
77%

hú én végig sem olvastam, az én véleményem annyi, hogy még a világ legrosszabb védőnőjének a 10 perces látogatása legyen a legnagyobb baj az életben...:)

annyi sokkal súlyosabb gond van, számomra megdöbbentő, hogy valaki ezen problémázik, de ez csak az én véleményem. az én védőnőm se egy csúcsszuper, a viszonyunk semmilyen...de ha megszületik a 2.babám, szólok, kijön és slussz passz, megy tovább.

2011. jan. 19. 13:58
 47/67 A kérdező kommentje:

Hát ha valaki ilyen személyes kérdést csinál ebből, akkor arra csak reagálok. De jobbnak láttam jelenteni, mint eldurvítani a kérdést.

Igen, kedves utolsó, nekem ez a legnagyobb problémám. Jó nekem.

2011. jan. 19. 14:01
 48/67 anonim ***** válasza:
80%

Szia!

Szerintem gondold át, hogy kihívod-e?!

Ő észreveheti az apróbb problémákat is a babádnál (pl. picit féloldalas, mert mindig úgy feküdt a pocakban, esetleg le van nőve a nyelve és nem tud elég hatékonyan szopizni…). Tanácsokat adhat hasfájásra, ápolásra (későbbiekben,ha lesz esetleg, szájpenészre, koszmóra).

És a Te állapotodra is: mellsebesedés, csomósodás, gátseb…

Én ezekre nem is gondoltam az első baba előtt.

A baba kiskönyvében is van egy lap, amit kitölt (”Hazaadást követő (első)csecsemőkori vizsgálat” + ”Vizsgálat 1 hónapos életkorban”), tehát a 6 hét már késő lenne.

Boldog babavárást!

2011. jan. 19. 14:36
 49/67 anonim ***** válasza:
56%
Én vagyok a lepontozott 73%-os. Egy francos szóval nem írtam,hogy nem engedem be a védőnőt és hogy nem fogok szólni neki,mégis miért lettem így lepontozva??? Mert elmondtam a véleményem? Nem gondoltam volna,hogy ez a kérdés ekkora ellenérzést vált ki,olvastam már nem egy hasonló kérédst és sokan nincsenek elájulva a védőnők tanácsaitól,mert nem sok hasznos van közte. És befogom engedni,mert muszáj. Szerintem nem hoz több betegséget a házhoz mint bárki más,de jelzem a 2.gyerekkel nem engedek akkora felhajtást mint az elsővel volt,amikor anyósom 3. személyként fölöttünk állt szoptatásnál és hetekig minden este csak az esti fürdetés után szivárogtak haza a nagyszülők! Már előre ráz a hideg a sok kötelező,meg családi látogatástól,de túl kell lenni rajta! Úgyhogy kérem befejezni a lepontozgatást,mert az én véleményem is ugyanannyi mint másoké!!!
2011. jan. 19. 14:54
 50/67 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem meg az nem veszekedés akart lenni,csak nem akartál őszintén magadnak se válaszolni a kérdésekre.

Én a kérdésedre reagáltam,szerintem ez nem bűn....h már ilyet kérdezel,vállald a kommenteket is.

2011. jan. 19. 14:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!