Szóltatok rögtön a védőnőnek amikor megszületett a babátok? És ha nem akkor szólt érte? Minden esetben kijön az újszülötthöz?
Mi van ha én csak 6 hét után szólok?
Nem akarom , hogy itt alkalmatlankodjon amikor hazaesünk a kórházból. a recepteket meg a dokim írja meg.
Legtöbb helyen a kórház értesíti a védőnőt. Úgyhogy akár tetszik, akár nem jönnie kell. A baba orvosának is ki kell jönnie, ha jól tudom 48 órán belül.
Az első gyerekemnél örültem h jön, kellettek a tanácsai.
A második gyereknél, kijött, megbeszéltük, ha kérdéseim vannak hívom, ha nem akkor csak egy hét múlva. Nem alkalmatlankodott itt állandóan.
köszi mindenkinek!
Akkor nem szólok neki, aztán felőlem azt csinál amit akar.
Minket vasárnap engedtek haza, gondoltam hétvégén nem zavarom. Hétfőn reggel 8kor felhívtam, hogy itthon vagyunk, 9kor már ott volt. És meg is jegyezte, hogy szólnom kellett volna előbb, de nem volt belőle harag. Szerintem jó, hogy van, sokmindent meg lehet tőle kérdezni és nem muszáj megfogadni a tanácsait, de legalább hallasz egy szakmabeli véleményt. Nekem még szülés előtt leszögezte, hogy biztos, hogy sem ő sem a doki nem fogják mindig a legjobb tanácsot adni, mert azt én fogom tudni mi a legjobb a babámnak.
Ha nem akarod, hogy alkalmatlankodjon, beszéld meg vele, hogy jöjjön másnap vagy harmadnap... Hidd el nem azért jön el, hogy zavarjon és idegesítsen, hanem hogy segítsen. Meg szerintem minél több szakember látja az újszülöttet annál hamarabb kiderül, hogyha valami "baja" van. (Nem arra gondolok, hogy komoly baja van, csak, hogy pl. görbén tartja a fejét, mert nem biztos, hogy épp akkor úgy tartja mikor az első orvos megnézi.)
Megkérdezhetem, hogy miért zavar annyira a védőnő?
egyébként tényleg kötelező a védőnői szolgálat (legalábbis én úgy tudom)
és a gyerek érdekében jön, segíteni jön, nem lábatlankodni, ott lesz 1 órát, elmondja a dolgokat, azt elmegy, szerintem kibírható a dolog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!