Hogyan tudok pszihológustól "igazolást" szerezni a császárhoz? Tapasztalatok?
Ha eljön az ideje császárral szeretnék szülni ezt már eldöntöttem, csak ugye ahhoz indok kell. Több helyen olvastam, hogy ha viszek igazolást a pszihológustól, hogy betegesen félek a természetes szüléstől, az annak során bekövetkező, előre nem látható problémáktól (pl. elakad a baba és emiatt oxigénhiányos lesz, vákuumot, fogót kell használni; mindenféle repedések; elhúzódó vajúdás stb) akkor a dokinak meg kell császározni ha azt orvosilag semmi nem indokolja akkor is.
Van valakinek erre vonatkozóan tapasztalata? Egy alkalommal elég elmenni a pszihológushoz vagy többször kell menni, mert megpróbálja ezt a félelmet eltüntetni/kezelni és csak utána ad igazolást?
csak azt nem értem, inkább megműtteted magad, minthogy a félelmedtől szabadulnál meg? Hamár úgyis elcaplatsz a pszichológushoz?! Valamihez csak ért az is, ha már annyit tanult..
Mert így akkor ahány gyerek, annyi engedély..és háromnál több nem is lehet. És amúgy meg - egyszer fizetsz, s aztán szülhetsz félelem nélkül, ahányat akarsz.
Sokan vannak, akik 1-2-t terveztek, aztán csak megszülik a második férjük kedvéért a negyediket is.
Kedves Kérdező!
Nem tudok neked privit írni, de te írnál nekem?
Elküldenéd az e-mail címed?
Én is hasonló cipőben járok , mint te.
Az első babám elakadt, de aztán nem lett semmi gond szerencsére. De azt a rémületet nem felejtem. Próbálom magam győzködni, h ne féljek, d enagyon nehéz..
Írj, ha lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!