Apás szülés? Miért kockáztattok?
Csak azt nem értem, ha van választási lehetőség, akkor miért kell az intimitást kockáztatni.Attól még, hogy nincs bent, úgyanúgy átérezheti a gyönyörűségét az egésznek.Kettőt szültem, nem császárral volt egyik sem, mikor rendbe raktak akkor bejött a férjem, és nekünk attól nagyobb csoda nem kellett.És nem látott véresen, szétvágva, szétfolyva, hanem tisztán elpilledve.
Ez az én véleményem.
20:51
Valószínüleg te már 10-et szültél apásan ha így nyilatkozol!
20:51-es. Igen, én is úgy látom, még nem érte el.......
Egy nő, feleség, anya, akkor is az, amikor éppen vágják, amikor véres, sorolhatnám a szülési dolgokat....... Szóval ha a látványról van szó, na csak akkor legyen feleség a feleség, amikor ki van sminkelve, vagy hétköznapi öltözékben van. Az más kérdés, hogy a férfi hogy áll hozzá, erőltetni semmit sem szabad. Ha a férfi nem igazán akarja, s mégis bemegy, na szerintem ebből lesz az, hogy megundorodik a feleségétől. Nekem ez a véleményem. Nekem bent volt a férjem két szülésemnél, nagyon jó volt. S a napokban is be fog jönni. neki sokkal rosszabb lenne, ha nem lenne bent, kint nem bírna várni, nem tudná, hogy mi van belünk, ő ezt nem bírná.
4 éves kiscsaj, 2 éves kissrác, 38 hetes pocakcsajszi anyukájuk
nem értem miért kell sértegetni a kérdezőt csak azért mert Ti annyira jó szuper kapcsolatban vagytok apával...
Ez viszont a Ti szegénységi bizonyítványotokat támasztja alá.
Én bent voltam a feleségemmel, és egyáltalán nem bánom. Azt a gyereket együtt hoztuk létre, együtt vártuk, esténként beszéltem hozzá, éreztem, ahogy rugdossa a kezem. Pont abból a csodából maradtam volna ki, amikor kijön, és ránknéz? Én vettem a kezembe először, én adtam oda az anyjának én vágtam el a köldökzsinórt is. Nem kell az asszony lába között állni, az apának nem az a dolga. Arról nem is beszélve, hogy akkor, ott nem a feleségem volt, hanem a gyerekem anyja, aki éppen világra hozza őt.
Egyetértek azzal, hogy ehhez érett fej kell, hiszen ez a legcsodálatosabb dolog a világon.
Az a férfi, akinek emiatt megromlik a szexuális élete a nővel, az nem érett agyilag a két dolog elkülönítésére. Ez ilyen egyszerű. Mivel mi nagyon jól ismerjük egymást a feleségemmel, mindketten tudtuk, hogy semmi problémát nem generál, ha jelen vagyok, inkább közös élmény lesz, amiből építkezik egy kapcsolat. Semmi gond nincs a szexxel, ezzel az erővel azt sem lenne szabad néznie a férfinak, hogy az anyja eteti a fiamat, hiszen a melle is szex téma:)
utolsó gartulálhatsz magadnak amiért ennyire mintaapa vagy remélem az egész családod is az(jó értelemben mondva nem sértésként). Azt nem tudjátok felfogni hiogy nem mindenki egyforma. Azért mert valaki nem szereti a pörköltet akkor már nem érett meg hogy szájon át egyen?
Ezt kéne felfogni és nem elájulni magunktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!