Apás szülés? Miért kockáztattok?
Férfiként, apaként:
Sokféle megközelítés, tapasztalat létezhet, mindenkinek más jelentheti "az igazságot"
Elmondom az enyémet.
Én azt mondtam, hogy szeretnék ott lenni, amikor a fiam megszületik, de előre nem gondoltam el, hogy bemegyek e ha meggondolnám magamat, vagy egyáltalán, hogy mi lesz. A feleségem mondta, hogy ha meggondolnám magamat, akkor nem fog megharagudni rám. Én azt mondtam, hogy ott leszek.
Végig ott is voltam a jelenben. Amire nem emlékszik a feleségem én elmondom neki. Hiszen a másik fele vagyok. A legcsodálatosabb dolog, amit valaha átélhettem, az a kisfiam megszületése és a feleségem őszinte tisztelete, szeretete. A mai világban nem szokás szeretni. Mondjuk, de sokszor nem tesszük.
Szokás a nőt a férfit látni, a harcot, amit egymás ellen vívnak értelmetlenül.
"Egy férfi attól férfi, hogy kemény" szoktuk hallani. Egy férfi attól ember, hogy őszinte. Én őszinte örömmel megkönnyeztem, amikor fiamat a feleségem mellkasára tehettem. Azért mert szeretem. És az ég világon nem érdekel, hogy akkor mi volt, mi repedt, mit vágtak és, hogy mennyi vér folyt. Az akkor volt, az a megszületés pillanata volt. Most meg most van a család. És jó a szex és erősen együtt van a család. Jó együtt!
Nem vagyok hős. Egy apuka vagyok, aki szereti a családját és nem undorodik meg a feleségétől az "élete" párjától. Sok női és sok férfi hős van, még ha ezt sokszor nem is hangoztatjuk.
Apuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!