Apás szülés? Miért kockáztattok?
A 07.31 es választ nekem nagy öröm olvasni! Jó olvasni, hogy vannak ilyen FÉRFIAK! Érez, szeret és még véleménye is van, látszik, hogy szereti és tiszteli a nőket!
Az én férjem mindig is úgy gondolta, hogy ő nem jön be, nem neki való a látvány , nem tudta mire számítson, félt tőle. Ez nem baj, én megértettem és nem erőltettem. A szülés napján már másképp gondolta, nem lehetett visszatartani, mindent velem együtt akart megélni, szinte euforikus állapotban került. Hihetetlen volt nekem őt így látni, ott akkor lettünk 1 család! A szülés nem tett engem kevésbé vonzóvá. Nem gondolom, hogy a sex közben eszébe jut a szülés ez -már elnézést kérek- de beteges lenne. Miért is jutna eszébe? Én szerencsés vagyok mert szülés után 2 hónappal ugyanolyan volt a testem mint előtte, nem nyúlt meg a bőröm és nem maradt rajtam súlyfelesleg, de nem hinném, hogy ez számít.
Valójában az számít, hogy az akivel átéled ezt a csodálatos élményt agyilag érett legyen rá! Úgy mint a 07.31 -es válaszoló, úgy mint a férjem. Hogy ő is kapjon ebből a csodálatos dologból egy falatot, ez egy csoda és akiből ez a későbbiekben undort vált ki az sajnos számomra nem FÉRFI csak egy éretlen kisfiú!
Hát rajtam most hat kiló hízás után 25 hetesen megjelentek a striák, pedig ötféle krémmel kentem hogy megelőzzem. Kisebbfajta hisztit kaptam, mert undorítónak találom, és mindig is vékony voltam, a férjemnek úgy kellett majdnem lefognia, hogy végre hallgassam már meg őt is, és elmondhassa, hogy őt izgatják egy nőn az ilyen nyomok.
Először azt hittem, viccel, vagy vígasztalni akar, aztán meg kiderült, hogy tényleg..
Szóval nem mindig stimmel az sem, hogy mi mit gondolunk magunkról, a férjünkről, valamint ő mit gondol rólunk, és bizonyos dolgokra hogy reagál...
Kicsit off voltam, bocsi, de valamennyire kapcsolódik a témához:)
A 12.48-ast zavarja! És most megvan róla győződve, hogy ő milyen vagány! :-))))))))
Csóró..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!