Apás szülés? Miért kockáztattok?
Férfiak véleményét is szeretném olvasni.
Mert mi nők nemigazán vagyunk ebben objektívak.
Persze azt mondja, hogy a legnagyobb csoda volt, de mit is mondhatna?Örül az egészséges gyereknek, az egészséges feleségnek, de hogy mi megy végbe benne az csak ő tudja. Őszintén, fordított esetben tudnád őt, mondjuk orálisan kényeztetni?Ha én férfi lennék tuti, hogy nem az asszonyt.De ez csak az én véleményem.
Én kicsivel több, mint 3 hónapja szültem, apásan.
Azóta minden gátlás megszünt kettőnk között......sokkal több és jobb a szex.
Látjátok erre is van példa. Életem legjobb döntése volt, hogy bent volt velem, rengeteget segített.
Ő sem bánta meg, és soha nem láttam még őt ennyire elérzékenyült, büszke állapotban, mint amikor a köldökzsinórt elvágta.
Én úgy gondolom, hogy ez az életünk egyik legmeghatározóbb állomása volt, és ezt együtt kellett átélnünk.
A szülés csakis kizárólag pozitívan változtatta meg a kapcsolatunkat.
Eddig csak olvasgattam...
Velem nem hitettek el semmit. Itt nagy félreértés van.
18 órát vajúdtam a lányunkkal, és ebből 8 órán keresztül egyedül voltam (később jött a párom). Végig ki voltam kötve a ctg-hez, és a kutyát nem érdekelte, hogy leesett a papírzsepim, vagy kimennék pisilni. Nagy megkönnyebbülés volt, hogy megjött a párom, és néha beszélt hozzám valaki, emberszámba vettek, volt, aki elmenjen egy illetékesért, hogy leszállnék végre az ágyról; és nem mellesleg láttam a tekintetét, az aggódást, biztatást.
Éreztem, hogy fontos vagyok, és ez sok erőt adott.
Más kérdés, hogy a szülésnél nem kötelezte senki, hogy bent legyen, és mivel várjuk a második gyereket, most sem fogja kötelezni senki. Azt tesz majd, amit jónak lát. Úgyse tudok majd vele foglalkozni akkor!
Amúgy nagyon büszke volt rám, és nála nagyobb rajongója nincs a lányunknak.
Ja, a szexuális életünk is rendben van.
Na most akkor pontosítsunk.
Nem azzal van a baj, amikor a derekadat maszírozza, vagy segít a fájásoknál, stb., hanem amikor a kamerát "oda" tolja és közben szinte elájul a látványtól, majdhogynem neked kell őt tartani, utána a dolgot nem tudja hova tenni, és az a gyönyörű vagina, amit eddig ismert kívülről-belülről ilyet tud produkálni, na itt a hézag.
20:26-os.
A kamerát én se engedem!!! Még fényképet is csak a babáról.
Lehet, hogy le is csapnám kamerástól! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!