Beszólnak a kórházban, ha próbálok csinos lenni a szülés utáni napokban?
Szia kérdező,
Most tényleg minden rosszindulat nélkül, csak pár dolog, amire szerintem nem készültél fel. Amik a te testedre vonatkoznak: A szülés után (császár után is) vérzel odalent. Vérzel és fáj is. Nehezen tudod a dolgod (a kisdolgot is) elvégezni, fura érzés minden. A szüléskor izzadt és piszkos leszel, ezt le szeretnéd mosni, de az is legalább 5 perc, hogy a kozmetikumok minimumát (szappan, fogkefe, szivacs, wc ülőke takaró, wc papír, törölköző) elő tudd venni és eljuss odáig, hogy ok, akkor most talán megfürdök. És esetleg fogat is mosok. Ekkor lehet, hogy egy fél perces szemhéjtusra lenne idő, de erőd nem biztos, hogy lesz. Ha ezalatt hajat mostál, vizesen lóg, de közben fáradt lettél és bizonytalan, hogy mennyi idő telt el. Hajat a babák miatt sem biztos, hogy mersz szárítani. Ha sír, nem az hogy nyakig szappanosan nem akarsz kiszaladni, hanem lehet, hogy járni se tudsz rendesen. Aztán le kell ülnöd, mert fáj és elfáradsz.
A baba oldaláról:
Picik még, sokat sírnak és ők se tudják miért, de te most fogod őt megismerni. Kis drága, kézben akar lenni, minél több anya illatot, anya érintést, bújást kér, és a smink az minden csak nem olyan amit a pici arca igényel, mert hozzád ér, az illata neki nem kellemes.
Nem az van, hogy nincs idő a kórházban,részletekben 60 perc, hogy rendbe tedd magad, de nem fogod tudni megcsinálni, egyszerűen nem lesz prioritás, ha végre van egyben 30 perc akár, amit nem babával, szoptatással, wcvel, fürdéssel, pelus cserével, látogatókkal -beszélgetéssel, orvosi vizittel, evéssel töltesz, akkor nagyon boldogan fogsz az ágyba dőlni pici relaxálásra.
Vigyél egy zsebtükröt, egy szemhéj tust, semmi alapozót és egyéb kenőcsöt, egx fésűt, olyan hajbavalot amivel a 3 napot ki fogod húzni akár, és mégsem nézel ki igénytelenül. Ez kompromisszum, de próbálj meg hozzászokni, sok lesz még később. Nemcsak ilyen okokból. És nem bántani akarlak. Csak annyit láttam, hogy sok választ írtak, amiből sejtem sajnos, hogy kaphattál hideget-meleget. De nem olvastam el őket. Nekem ez volt, amit tanácsként neked szántam. Minden jót és egészséget kívánok :)
Kitiltották, de mindenesetre megszűnt a fiókja. Nem lehet neki privát üzenetet küldeni. Szóval már nem fog válaszolni.
Szerintem egyébként egy tipikus provokatív troll volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!