Mit tesztek/tettetek, hogy szülés után, a kórházban is csinos anyukák legyetek?
Én nem voltam jól,úgyhogy semmit.
Alig tudtam kimenni lezuhanyozni.
Remélem ezúttal a második babánál nem lesz komplikáció,és akkor fürdés, hajmosás, normális ruha napközben nem pedig hálóing vagy pizsama.
De amúgy ennyi.
:D
Császáros voltam. A hajamra mindig vigyáztam, arra is, hogy mosolygós maradjak, ne panaszkodjak, és ha jó pasit (!) -nem igaz, bármilyet, láttam akkor igyekeztem kihúzni magam. (nem sok sikerrel)
:)
+ Szép hálóing, szép köntös, és papucs, ápolt láb.
Én semmi. Őszintén szólva, örültem, hogy éltünk. [autóbalesetünk volt]
Viszont egy nő, aki mellettem feküdt, egész nap mással sem foglalkozott, mint a külsejével.
Ami nem lett volna probléma senkinek sem, ha megeteti a gyerekét és vele foglalkozik.
Szegény újszülött sírt szinte reggeltől estig.
Ez is egy véglet. Remélem te nem tartozol majd bele ...
csak annyi, hogy eleve olyan hálóinget/pizsit, rucit vittem, ami szép és igényes. Mivel tudtam, hogy este 8-kor burokrepesztés lesz, így előtte hajat mostam, kivasaltam, rendbetettem magam. (szülés után nem sok maradt a vasalt hajamból, azért azt hozzátenném)
most viszek melegítőnacit, csini pólót, mert hálóingbe egész nap meghülyültem mikor a fiamat szültem, most sokkal okosabb leszek.
Hasleszorító, nekem a 2. napon már alig volt hasam, pedig nem vagyok vékony, ettől is sokkal jobban éreztem magam.
vittem szemceruzát és spirált, ezt csak aznap használtam mikor már jött értünk a férjem.
Köszönöm a válaszokat!
16:26-os válaszolónak üzenem, ne aggódjon, nem vagyok ennyire súlyos eset! :-)
Csak nem akarom teljesen elhanyagolni magam.
Hát... Sok időd/türelmed/kedved szerintem nem lesz szépítkezni, bár úgy legyen. Hajmosás, meg mielőtt elindultunk, leborotváltam a lábam, hajnali 1-15-kor....
Szemceruza és hasonlókat nem vittem, úgyis elkentem volna, amikor a WC-n produkálni kellett - volna - és nem tudtam a gátsebtől, és a könnyeim folytak a fájdalomtól.... Mondjuk előtte azért az ápolt láb minimum.
Megmostam a hajam, és nem feküdtem pizsiben egész nap.
Térdig érő cicanaci volt rajtam, meg vékony pamut felsők, amik patentosak voltak elöl.
Reggel este arcradír, tonizálás. Ennyi kellett ahhoz, hogy én jól érezzem magam. :)
Semmit, örültem, hogy éltem, és el tudtam látni a babát.
Igaz, én elájultam, és 2 napig fel sem tudtam kelni. Derékig véres voltam, mert nem mosdatott le a szülésznő szülés után, felkelni meg nem tudtam.
2 nap múlva tudtam lezuhanyozni, megfésülködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!