Miskolcon a Semmelweis Kórházban melyik szülésznőt ajánljátok? Mennyiért vállalja, hogy segít a szülésnél? Szülés előtt mennyivel javasoljátok a találkozást?
Szia..én is ott szültem...igaz császárral.
Megkérdeztem akkor az orvosomat,hogy kell e fogadni..és,hogy ajánlana e valakit.
Ő akkor azt mondta,hogy teljesen felesleges..akkor aki ott lesz ugy fogja végezni a munkáját,ahogy kell(gondolom a "köszönet"reményében)...nem is fogadtunk és a hugom sem,aki előttem szült pár hónappal szintén itt és u.a.-nál az orvosnál.
Persze ha te úgy érzed biztosabbnak ....
Minden jót Neked!!!
Első válaszadó vagyok..
10-15-20...ft-ot hallottam...meg tudod..a csillagos ég...:)
Nem tudom ottvan-e még, de nekem 4 éve Czingula Mónika volt. Mi 15.000-t adtunk.
Amúgy örülök hogy fogadtam, mert aki mellettem szült az összehányta magát, aztán jól le is cseszte az ügyeletes, aki tévézett, és nem hallotta hogy szólt neki. Mert éppen rossz napja volt a kedves ügyeletes szülésznőnek, és kurv@ra unta az egészet, hogy az ő szavaival éljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!