Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés óta csinos maradtál?

Szülés óta csinos maradtál?

Figyelt kérdés

Rajtam csak pár kiló maradt (úgy 6-7 kg), de nagyon zavar. 10 hetes a babám, még szoptatom, szóval nem diétázhatok. Az étvágyam sajnos elég nagy. A külsőmre nagyábból adok, de kevés az idő, volt, hogy éjszaka mostam hajat. Kb. 3-4 x tornáztam, mióta szültem. Hát nem sok.

Ti hogy álltok?

2010. aug. 24. 13:52
 1/7 A kérdező kommentje:
bocsi a hibáért: nagyjából:)
2010. aug. 24. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
SZia! Igen, csinos maradtam, de ez alkatfüggő. 3 hete született a második fiam, (az első másfél éves) és semmi felesleg nincs rajtam. Az első fiammal is azonnal lement az összes kiló, és most is. Igaz, én egész terhességem alatt max 6 kilót szedtem fel. Én is szoptatom, nem diétázom, és annyit eszek amennyit akarok. De ez már a fiaim előtt is így volt. Nem vagyok hízékony. Külsőmre is adok, igyekszem csinosan az utcára menni, de ez nem mindig sikerül két kisgyerek mellett. A ruháim ugyanazok maradtak, de nem is lenne időm (sem pénzem) újakat, a divatnak megfelelőt venni.
2010. aug. 24. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Rajtam nem maradt plusz kiló, mégsem maradtam csinos, nem csak ezen múlik sajnos.

Ruci, smink, haj stb az oké, de a hasamon a bőr teljesen kinyúlt és berepedt, ez ruhán keresztűl is látszik, a combom a vizesedéstől tiszta lötyi narancsbőr maradt és a terhesség alatt összegyűjtött barna foltok az arcomon szintén nem múltak el, a sminken is átütnek.

Szóval az arcom gáz, a felsőtestemet eltorzítja a kötényhas, normális ruhát nem tudok rávenni és rövidnadrágban még a közértig sem mennék el.

De a kisfiam 2 éves és gyönyörű helyettem is :)

(a szoptatás miatt a cicim se a régi, de az nem vészes)

2010. aug. 24. 14:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Én 18 kg-ot szedtem fel a lányommal a szüléssel és az utána következő egy hétben lement 11-12 kg a többi maradt. Én sem diétáztam mert szoptattam, de miután vége lett a szoptatásnak diétáztam és a maradék is lement, sőt mikor most a másodikkal terhes lettem kevesebb voltam, mint az első terhesség előtt!

Én tornázni nem tornáztam, állandó időhiányban szenvedtem, viszont minden nap sétáltunk jó nagyokat, vagy a gyerek után szaladtam a kertben, játszótéren, ez is jó edzés volt. :))

Mielőtt másodszor terhes lettem már egészen jól éreztem magam a bőrömben, a 170 cm-hez 65 kg voltam. Remélem majd most is lemegy az összes felesleg!

Ne aggódj! Most első a baba, az ő táplálása és majd utána jöhet az összes többi, és hamarosan Te is jó formában leszel megint! :))

2010. aug. 24. 14:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem egy éves a kisfiam, és most vagyok kb. a szülés előtti súlyomnál, kb. két kiló még azért van rajtam.A hasam az elég csúnya maradt sajnos, nagy is repedezett is, de tornával remélem tudok majd rajta segíteni.

Én szülés után fél évvel majdnem elértem a szülési súlyomat, úgy visszahíztam a szoptatás alatt:-(((Na akkor azt mondtam hogy állj!és elkedtem odafigyelni hogy mit eszek, elálltam az édességgel, és többet mozogtam.Így fél év alatt lement 13 kiló, szinte észre sem vettem.És még mindig szopik a kisfiam, tehát drasztikus fogyókúrába nem akartam fogni így, de elég volt egy kis odafigyelés, és néha nap fél óra torna Rubint R.baba-mama kazijára.

2010. aug. 24. 17:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia, én 15 hónapja szültem, 20 kilót híztam terhesség alatt, most van rajtam még ebből 4 kiló felesleg, de ha igazán toppon szeretnék lenni akkor 7 kiló. Aerobikoztam egész télen-tavasszal, most nyáron lazítottam, de majd most ősszel megint szeretnék valamit edzeni, hátha lemenne jövőre az a 6-7 kiló.Az evést kéne visszafogni, de imádok jókat enni sajnos.. A hasam persze a legrosszabb, pedig nem lóg, nem csíkos, csak olyan mintha már a kistesót várnám:) Egyébként az zavar a legjobban, hogy van egy csomó ruhám amit nem tudok felvenni...
2010. aug. 24. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Rajtam 3 kiló van, 2 éves a babám. Én egyedül a mellemmel nem vagyok elégedett... Most sem lóg nagyon, de puhább és vmivel kisebb lett, és persze nem áll olyan hetykén, mint régen... Melltartóban szép a dekoltázsom, de meztelenül nekem már nem tetszik.
2010. aug. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!