Hol lehet csinos, tartós kisfiú ruhákat venni Szegeden reális áron?
Eddig általában a Nagyáruház emeletén lévő baba- és gyermekruházati boltban vásároltam. Aranyos, megfizethető ruháik voltak. Újabban döbbenten látom, hogy fele kínai, a másik fele pedig mérethiányos a kínálatnak.
Tescoban, Corában találok időnként jó kis cuccokat.
Eddig sokat teszveszeltem is, de a fiam kezd nem egészen konfekció-méretű lenni: vékony és magas. Aminek a hossza jó, az sokszor lóg rajta. Így jobban szeretem megnézni, amit veszek neki.
Most ott tartok, hogy nem tudom, hol vegyek normális minőségű melegítőegyüttest a 3 éves kisfiamnak.
Ti hol vásároltok?
Hát, igen, én is inkább leárazáskor vásárolok. Tavaly az overállal voltam nagy kínban, alig találtam neki normálisat elfogadható áron.
A Tescoban a múltkor több hosszú ujjú pólót tudtam venni 1090 Ft-ért, nagyon örültem nekik. A C&A szerintem elég drága:(
Turkáló!
Ezek a kis ruhák szinte alig használtak,és a te poronytod se fogja sokáig használni őket,fölösleges ezreket adni egy olyan cuccért amit használsz 1 2 hónapig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!